A chodzi Ci o ten wykres padniętej?? Jeśli tak to niestety nie mam ale pokrótce to wygladał tak, że do 80 stopni rowna prosta w okolicy 0,4V (dokladnie 0,42-0,43 ale to juz detale) a po rozgrzaniu poszla na łeb i leżała na dolnej belce (0,0) i poniżej bo pokazywało ujemny woltaż w okolicy 0,25. Moge Ci wysłac na maila moje stare wykresy... Mam jeszcze sprzed wymiany (mały detal ze mam 2 przed katem ale to bez znaczenia) - powinny byc tez na forum bo mialy publikacje ;)
Edit: Znalazlem:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Interpretacja (wykresy w kolejnosci od odpalenia zimnego silnika do 90 stopni)- co widac sonda nr 1 - totalny trup, wykazuje zero chceci wspolpracy. Zostala wymieniona jako pierwsza. Z druga dalem sobie na wstrzymanie - niepotrzebnie - tez byla do bani co mozna zobaczyc na wykresie - start z poziomu 5V i wyskoki powyzej 1V co powodowalo rzadkie ale jednak zapalenie kontrolki wtrysku (marchewy). Objawy odczuwalne - generalnie brak, spalanie na poziomie 20l/100. Czasem jakas nierowna praca ale nie robila na mnie
szczegolnego wrazenia.
PS To moje stary wykesy - z kolega koordynatorem maja o tyle wspolny mianownik, ze jego sonda wyglada na wykresie jak moja nr1 i spada na wartosci ujemne d0 -0,25V