-
MP3 w 166 ?
Witam :) Mam takie drobne pytanie :) Jak to jest z radiem w 166 ?? Logicznym jest to, że nie można odtwarzać mp3 na fabrycznym sprzęcie (chyba że logika mnie zawodzi :D). Jak zatem rozwiązać ten problem ? Da się go w ogóle rozwiązać ?
Dzięki za szybką odpowiedź
Pozdrawiam
Grzybek ;)
-
Szybka odpowiedź : W tym dziale wielokrotnie poruszano ten problem wystarczy tylko troszkę poszukać .
-
Hmm... no to albo ja nie umiem szukac, albo to jest zaszyfrowane przez enigme. Uwierz zanim zalozlylem nowy temat uzylem opcji "szukaj"
wpisywane hasla:
mp3
radio
radio fabryczne
radio 166
Za kazdym razem wynik ten sam. W sumie to wynikow brak. Jesli jednak mimo wszystko cos nie tak zrobilem to badz taki dobry i podrzuc link z checia przeczytam.
-
Ja tez cos chcialem przed chwila wyszukac i zonk:( wyszukiwarka nie dziala - ciagle pokazuje brak wynikow do zapytania.
Co do MP3 to polecali Loudlinka, dosc drogie rozwiazanie ale podobno dobre. Sam nie mam i nie chce miec - wystarczy mi magazynek do zmieniarki, na ktory poluje i nagrywanie plyt CD bo mniej trackow jest i nie trzeba godzinami szukac utworu, ktory mnie interesuje. Tutaj link do aukcji z tym Loudlinkiem:
http://www.allegro.pl/item546162482_..._loudlink.html
Jesli bys sie zdecydowal, a masz zmieniarke z magazynkiem, to czy nie odsprzedalbys mi magazynka?
-
Dzieki za odpowiedz ;) Wiesz w moim przypadku (zboczenie na punkcie muzyki) to niestety zwykla zmieniarka jest malo trafnym rozwiazaniem ;) Powiem Ci tak :D Jeszcze nie mam auta wiec nic nie moge z niego sprzedac ;D na razie jestem w trakcie kompletowania informacji ;D Jutro dopiero jade ogladac i nie moge sie doczekac ;D jesli zdecydowalbym sie na loudlinka to jak najbardziej tak, moglbym odsprzedac magazynek ;)
-
Grzybek faktycznie może nie działać nie sprawdziłem. Przepraszam że zbyt pochopnie oceniłem Twoje niecne zamiary ;) .
-
-
I jak tam po ogledzinach? Jestes juz alfista czy nadal "prawiczek":)?
-
Ajj... Zdenerwowałem się tylko :( niepotrzebnie traciłem czas. Pojechałem żeby pocałować klamkę, a później się dowiedzieć że auto zostało sprzedane :( Niestety cały czas "prawiczek" :( W dodatku zaczyna się pokazywać coraz więcej wątpliwości czy Alfa to faktycznie to... Wiem że w większości jest to gadanie, ale mimo wszystko tych negatywnych opinii odnośnie chociażby zawieszenia m.in w 166 trochę jest :(
-
Jeszcze została kaseta adapter i transmiter FM:)
Pozdrawiam