Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Temat: MP3 w 166 ?

Grzybek
    Gość

Talking MP3 w 166 ?

Witam Mam takie drobne pytanie Jak to jest z radiem w 166 ?? Logicznym jest to, że nie można odtwarzać mp3 na fabrycznym sprzęcie (chyba że logika mnie zawodzi ). Jak zatem rozwiązać ten problem ? Da się go w ogóle rozwiązać ?
    Dzięki za szybką odpowiedź
    Pozdrawiam
    Grzybek
    Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 04-02-2009 o 17:08 Powód: PREFIX!!!!! PKT 15

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Szybka odpowiedź : W tym dziale wielokrotnie poruszano ten problem wystarczy tylko troszkę poszukać .

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Hmm... no to albo ja nie umiem szukac, albo to jest zaszyfrowane przez enigme. Uwierz zanim zalozlylem nowy temat uzylem opcji "szukaj"
    wpisywane hasla:
    mp3
    radio
    radio fabryczne
    radio 166

Za kazdym razem wynik ten sam. W sumie to wynikow brak. Jesli jednak mimo wszystko cos nie tak zrobilem to badz taki dobry i podrzuc link z checia przeczytam.

michele22
    Gość

Smile

Ja tez cos chcialem przed chwila wyszukac i zonk wyszukiwarka nie dziala - ciagle pokazuje brak wynikow do zapytania.

Co do MP3 to polecali Loudlinka, dosc drogie rozwiazanie ale podobno dobre. Sam nie mam i nie chce miec - wystarczy mi magazynek do zmieniarki, na ktory poluje i nagrywanie plyt CD bo mniej trackow jest i nie trzeba godzinami szukac utworu, ktory mnie interesuje. Tutaj link do aukcji z tym Loudlinkiem:

http://www.allegro.pl/item546162482_..._loudlink.html

Jesli bys sie zdecydowal, a masz zmieniarke z magazynkiem, to czy nie odsprzedalbys mi magazynka?

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Dzieki za odpowiedz Wiesz w moim przypadku (zboczenie na punkcie muzyki) to niestety zwykla zmieniarka jest malo trafnym rozwiazaniem Powiem Ci tak Jeszcze nie mam auta wiec nic nie moge z niego sprzedac ;D na razie jestem w trakcie kompletowania informacji ;D Jutro dopiero jade ogladac i nie moge sie doczekac ;D jesli zdecydowalbym sie na loudlinka to jak najbardziej tak, moglbym odsprzedac magazynek

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Grzybek faktycznie może nie działać nie sprawdziłem. Przepraszam że zbyt pochopnie oceniłem Twoje niecne zamiary .

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Czuj sie rozgrzeszony ;D

michele22
    Gość

Domyślnie

I jak tam po ogledzinach? Jestes juz alfista czy nadal "prawiczek"?

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Ajj... Zdenerwowałem się tylko niepotrzebnie traciłem czas. Pojechałem żeby pocałować klamkę, a później się dowiedzieć że auto zostało sprzedane Niestety cały czas "prawiczek" W dodatku zaczyna się pokazywać coraz więcej wątpliwości czy Alfa to faktycznie to... Wiem że w większości jest to gadanie, ale mimo wszystko tych negatywnych opinii odnośnie chociażby zawieszenia m.in w 166 trochę jest

Użytkownik Romeo Avatar koles_02
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM Grigio Chiaro

Domyślnie

Jeszcze została kaseta adapter i transmiter FM

Pozdrawiam

" - elegancka pomiędzy sportowymi
    - sportowa pomiędzy eleganckimi
    - fascynująca piękność w segmencie E"

Uprawnienia