Jak w temacie. Wczoraj zauważyłem że lewa strona przy otwarciu / zamknięciu drzwi otwiera się jakieś 2-3cm a prawa strona może z 1-1,5 cm tak na szerokość uszczelki.
Czym to jest spowodowane?
Da się to jakoś wyregulować?
Printable View
Jak w temacie. Wczoraj zauważyłem że lewa strona przy otwarciu / zamknięciu drzwi otwiera się jakieś 2-3cm a prawa strona może z 1-1,5 cm tak na szerokość uszczelki.
Czym to jest spowodowane?
Da się to jakoś wyregulować?
no, da się, programując szyby, chyba z milion razy instrukcja była... w skrócie na zapłonie szyba max w dół 5 sec trzymamy max do góry 5 sec trzymamy i tak ze 2-3 razy pod rząd z obiema osobno... tada - otwierają się równomiernie, jak nic nie zepsute
Warto dodać, że programowanie szyb należy wykonać po każdorazowym odłączeniu akumulatora.
U mnie z przodu od str kierowcy przy dluzszym przytrzymaniu szyba opuszcza sie do samego dolu i podnosi do samej gory. Natomiast lewa przy dluzszym przytrzymaniu tylko opuszcza sie na sam dol i zeby ja zamknac trzeba trzymac przycisk. W 156 2005r tak jest normalnie?
Opuszczjac lub podnoszac tylne szyby musze trzymac przyciski caly czas. Ten typ tak ma?
Wytapane z telefonu Bonda… Jamesa Bonda…
Pewnie tak, ale nie studiowalem calej instrukcji. Ale dziekuje za odp i bez nerwow mamy weekend;)
Wytapane z telefonu Bonda… Jamesa Bonda…
u mnie podziałało. dzięki za cierpliwość ;)
u mnie podziałało. dzięki za cierpliwość ;)
a co moze byc jak 1 strona nawet niedrgie przy otwieraniu??zeby wyjsc z rantu uszczelki??
Ale ani z kluczyka ani z guzika ?
Czy jak ?
P.s.
Fajna ta czerwona :cool: