ostatnio ściągałem tapicerkę lewych drzwi kierowcy i zauważyłem dwa czarne kabelki zaizolowane od czego mogą one być jeżeli wszystko działa jak należy
Printable View
ostatnio ściągałem tapicerkę lewych drzwi kierowcy i zauważyłem dwa czarne kabelki zaizolowane od czego mogą one być jeżeli wszystko działa jak należy
Może od Tweeterków ( głośniczki przy lusterku)
A szyby elektryczne albo centralny zamek masz ?
szyby elektryczne są i zamek też elektryczny tylko że one działają jak należy głośniczek też podpięty tylko mam podejrzenie że lewe lusterko było urwane i jest teraz manualne a kostka jest do podłączenia lusterka elektrycznego taka jak z prawej strony. I teraz mam pytanie czy czujnik temperatury powinien być w lewym lusterku ten od klimatyzacji bo jeżeli tak to pewnie te kabelki to od niego są i czy te kabelki właśnie osobno do lusterka idą czy w tej kostce. I jaki wpływ ma ten czujnik na działanie klimatyzacji i ile morze kosztować i gdzie go morzna dostać samego czy trzeba całe lustrko kupować
Czujnik klimatyzacji jest w lusterku od strony pasażera. Najlepiej sprawdź czy lewe lusterko działa elektrycznie.
lewe lusterko mam manualne jest tylko kostka do sterowania elektrycznego. a w prawym lusterku nie widziałem czujnika jak on wygląda i jak jest podpięty
Czujnik to taki czarny cycek wystający na spodzie lusterka.
macie jeszcze jakieś pomysły od czego mogą być te kabelki
A nie możesz zobaczyć skąd one biegną ?
wychodziły z tej gumy z drzwi tak jak reszta kabli