Witajcie,
Zastanawiam się nad kupnem dodatku do oleju Modyfikator plus http://modifikator.pl/home-modyfikator-plus-ochrona-samochodu-silnika-modyfikator . Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? Proszę podzielcie się wrażeniami!
Printable View
Witajcie,
Zastanawiam się nad kupnem dodatku do oleju Modyfikator plus http://modifikator.pl/home-modyfikator-plus-ochrona-samochodu-silnika-modyfikator . Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? Proszę podzielcie się wrażeniami!
Szczerze, to bałbym się zalać coś takiego do zwykłego 1.4 60PS o konstrukcji prostej jak budowa cepa. Dla MA to może być samobójstwo. Wątpię, żeby znalazł się tutaj ktoś, kto ryzykował takie eksperymenty.
Ja zaś praktycznie się spotkałem z samymi pozytywnymi opiniami na temat tego preparatu. lane były do jeżdżących aut nie do padlin
jakos nie widzi mi się ten modyfikator. Już prędzej te wynalazki od archoila co iuser wlyszkow w swoiej żuliecie testuje ;)
Używales? W pracy dwa auta są tym zalane i jeżdżą już ponad 80tys kkm odczucia jak najbardziej na plus. Dodam, że jedna to Alfa 147 1.9 a drugie auto to stilo 1.9. Wkurza.. Mnie takie coś jak ktoś nie używał a czytał tylko i wyłącznie o do tego opis motodoktoru. To nie jest motodoktor i cena jest adekwatna do działań.
Wiesz, za takie przyrosty mocy i oszczędności paliwa to cena (adekwatna do działań) powinna być w okolicy kilkunastu tysięcy złotych. ;)
A tak poważnie to mnie też zawsze zastanawia *po co* ludzie to leją/chcą lać... Poza podpicowaniem do sprzedaży. Chyba nikt nie wierzy w te "przyrosty". A dodatkowo - na stronie producenta te niby przykłady użycia - to wszystko stare i wybitnie pancerne jednostki.
Ja w życiu bym czegoś takiego nie zalał, nawet do 1242 FIRE, a co dopiero do Multisera... Chociażby dlatego, bo nie widzę sensu i jak to mawiają, ryzyko (znaczne) przewyższa korzyści (żadne).
popieram macka
niestety ale modifikator został stworzony przez ruskich do ochrony silnika w razie braku oleju itp.
Na bank wyciszy prace silnik nie bedzie sie tłuk ponieważ zostawia dziwną zawiesinie na sciankach bloku silnika itp eletrozaworki w MA całe pozałaza ale oczywiscie to jest moja opinia.
Nie ma nic wspolnego z nanoceramiką