Witajcie,
Zastanawiam się nad kupnem dodatku do oleju Modyfikator plus http://modifikator.pl/home-modyfikator-plus-ochrona-samochodu-silnika-modyfikator . Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? Proszę podzielcie się wrażeniami!
Witajcie,
Zastanawiam się nad kupnem dodatku do oleju Modyfikator plus http://modifikator.pl/home-modyfikator-plus-ochrona-samochodu-silnika-modyfikator . Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? Proszę podzielcie się wrażeniami!
Szczerze, to bałbym się zalać coś takiego do zwykłego 1.4 60PS o konstrukcji prostej jak budowa cepa. Dla MA to może być samobójstwo. Wątpię, żeby znalazł się tutaj ktoś, kto ryzykował takie eksperymenty.
Ja zaś praktycznie się spotkałem z samymi pozytywnymi opiniami na temat tego preparatu. lane były do jeżdżących aut nie do padlin
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
jakos nie widzi mi się ten modyfikator. Już prędzej te wynalazki od archoila co iuser wlyszkow w swoiej żuliecie testuje![]()
Ostatnio edytowane przez Maciek-156 ; 23-03-2015 o 10:59
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Używales? W pracy dwa auta są tym zalane i jeżdżą już ponad 80tys kkm odczucia jak najbardziej na plus. Dodam, że jedna to Alfa 147 1.9 a drugie auto to stilo 1.9. Wkurza.. Mnie takie coś jak ktoś nie używał a czytał tylko i wyłącznie o do tego opis motodoktoru. To nie jest motodoktor i cena jest adekwatna do działań.
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Wiesz, za takie przyrosty mocy i oszczędności paliwa to cena (adekwatna do działań) powinna być w okolicy kilkunastu tysięcy złotych.
A tak poważnie to mnie też zawsze zastanawia *po co* ludzie to leją/chcą lać... Poza podpicowaniem do sprzedaży. Chyba nikt nie wierzy w te "przyrosty". A dodatkowo - na stronie producenta te niby przykłady użycia - to wszystko stare i wybitnie pancerne jednostki.
Ja w życiu bym czegoś takiego nie zalał, nawet do 1242 FIRE, a co dopiero do Multisera... Chociażby dlatego, bo nie widzę sensu i jak to mawiają, ryzyko (znaczne) przewyższa korzyści (żadne).
popieram macka
niestety ale modifikator został stworzony przez ruskich do ochrony silnika w razie braku oleju itp.
Na bank wyciszy prace silnik nie bedzie sie tłuk ponieważ zostawia dziwną zawiesinie na sciankach bloku silnika itp eletrozaworki w MA całe pozałaza ale oczywiscie to jest moja opinia.
Nie ma nic wspolnego z nanoceramiką