-
Problem z dmuchawą:(
Witam, wczoraj odpaliłem moją belle. na dworze było u mnie -18 stopni a w garażu pewnie jakieś -15 lub -14 ale nie o to się rozchodzi... otóż chodzi o to, że nie włącza się nawiew:( Czy jak wstawie grzejnik elektryczny do garażu i podniosę temperaturę to odpuści??? może coś zamarzło???
-
wentylator załącza sie przy określonej temp. silnika ok. 30'C i jest korygowana z wskazaniem cz. temp zew. pod lusterkiem. zagrzej silnik jesli sie nie właczy to spróbuj na ECON jesli i to nie pomoze to sprawdz przekaznik.
-
gdzie jest ten przekaźnik???
-
Myślę, że ten temat, który został specjalnie podwieszony na górze strony, powinien pomóc :)
Opis skrzynki bezpieczników
-
Koledzy gdzie mam znaleźć len przekaźnik? bo nie bardzo lapię się w tych schematach:( jak by ktoś zrobił zdjęcie czy coś... i opisał w którym to miejscu... może zaśniedziały styki tylko... z góry dzięki i pozdrawiam:) oraz Wesołych Świąt:)
-
Przekaźnika chyba nie ma, albo za szybko przeczytałem te schematy. Ale bezpiecznik na pewno jest - F10 na schemacie.
-
-
Znalazłem przyczynę!!! tyle męczarni zamarźnięte szyby a wystarczyło trochę płynu WD!!! łożyska się zastały stała u 2 elektryków którzy składali winę na moduł i że to koszt ok 600zł! a wystarczyło kilka kropel WD to jest zarobek---->>> oby więcej takich fachowców ... żal ściska za te kłamstwa i naciąganie!!!