Od kąd posiadam moją niunie co jakis czas mam przygody. Poczawszy od standardowej wyminy zawieszenia co w Wałbrzychu jest standardem, łożysk tylnich wachaczy. To sarenka pozostawiła swój ładny odcisk na swojej długości to kolega wjechał mi w du...:mad: Ostatnio miałem problemy z 3 garem nie dawał iskry, kilku mechaników głowkowało i tylko para z uszu poszła. W końcy znalazłem warsztat gdzie znaleźli przyczyne. sam niestety sie nie znałem co i jak. Wymieniłem moduł i grało lecz nie do konca spalanie skoczyło z 8 l na 11l co niestety mnie przeraziło. Myślałem, że to przez moja jazde. Wcześniej wymieniony akmulator. po czasie padała i cewka znowu samochód zrywami szedł do przodu. Sie okazało, iż kabelki dawały lewą iskre (wymiana). W tym samymm czasie zawiecha już nieżle stukała. No to wymiana wachaczy i końcóweg drążków. Później podłaczenie pod kompa i niestety spalanie dalej nie grało fakt pali 9.5 l. troche nadal za dużo jak da mnie, patrząc na to że na trasie schodzi mi do 6.5 litra. Chłopaki poszperali i znaleźli. SONDA - następny niesmak ale lepsze to niż cos innego. Wymieniona i co?? Kopoty się skończyły ale tylni prawy zacisk nie odbija i niestety niezauważyłem a już tarcza porysowana a klocków brak. Czy ktoś moze ma na zbyciu taki sprawny zacisk?? Prosze o szybką odpowiedź, potrzebny mi na biegu. Wydatki niestety się nie kończą. Z czasem bede musiał wymienić tarcze co mi sie nie uśmiecha bo były żeśkie (jeszcze). No i nie wiem co z moją miska olejową korek sie kręci w około narazie zabezpieczony ale ciekaw jestem czy bede musiał ją całą wymieniać czy tylko korek. Oby ino korek. W zawieszcze jeszcze cos skrzypi ale oczywiście nikt nie potrafi mi powiedziec co to <WOW>. Małe problemy ze skrzynią olej źle dopasowany ktoś wie jaki najlepiej lać?? Prosił bym o udzielenie mi tej informacji również. A ogólnie to kocham swoje autko:]
Najbardziej obecnie zależało by mi na tych zaciskach może ktoś pomoże mi takowe znaleść?? Są jedne w Czestochowie, osobiście wolał bym troche bliżej. Może ktoś z was posiada takowe sprawne na stanie?? Będe wdzięczny za informacje.