Witam
Mam problem z przyciskiem do podgrzewania tylnej szyby, gdy go wcisne to odrazu lub po paru sekundach wyskakuje, da sie to jakos naprawic, pokombinowac z tym ??
Z gory dzieki za odpowiedz.
Printable View
Witam
Mam problem z przyciskiem do podgrzewania tylnej szyby, gdy go wcisne to odrazu lub po paru sekundach wyskakuje, da sie to jakos naprawic, pokombinowac z tym ??
Z gory dzieki za odpowiedz.
kolego prawidłowo to on nie powinien wyskakiwać....u mnie sam się nie wyłącza....więc sądze że to jest jakaś mechaniczna usterka....musisz rozebrać i wtedy będziesz wiedział....a jeżeli nie chcesz rozbierać to w AR 145/6 przełącznik jest osobno podłączany z każdej strony kierownicy więc możesz dokupić drugi
Tam jest w środku drucik poruszający się po prowadnicy plastikowej. Jak jej ścieżka się przerwie to drucik wyskakuje od razu. Rozbierz to (najpierw wyjmij sam guziczek delikatnie a potem tą obudowę koło niego wraz z tą prowadniczką) i pobaw się lutownicą lub kup używane u kogoś.
Musisz go rozebrac,POWINIEN PASOWAC OD 155 MAM JAKBY CO
witam
jak wyjąć ten przycisk ?
mam podobny problem - przycisk wyskakuje i tylna szyba nie grzeje.
nie za bardzo wiem jak go wyciągnać tylko.
ja bez problemu wyjalem ten przycisk, trzeba troche pokombinowac :)
hej no tak myśle ze trzeba pokombinowac tylko boję sie ze jak za mocno pokombinuje to cos strzeli ;) i żona mnie zabije bo ona teraz jest głównym kierowcą i troche jej przeszkadza że tylna szyba nie ma ogrzewania zwłaszcza że nie ma tylnej wycieraczki..