Witam
Mam problem z przyciskiem do podgrzewania tylnej szyby, gdy go wcisne to odrazu lub po paru sekundach wyskakuje, da sie to jakos naprawic, pokombinowac z tym ??
Z gory dzieki za odpowiedz.
Witam
Mam problem z przyciskiem do podgrzewania tylnej szyby, gdy go wcisne to odrazu lub po paru sekundach wyskakuje, da sie to jakos naprawic, pokombinowac z tym ??
Z gory dzieki za odpowiedz.
kolego prawidłowo to on nie powinien wyskakiwać....u mnie sam się nie wyłącza....więc sądze że to jest jakaś mechaniczna usterka....musisz rozebrać i wtedy będziesz wiedział....a jeżeli nie chcesz rozbierać to w AR 145/6 przełącznik jest osobno podłączany z każdej strony kierownicy więc możesz dokupić drugi
alfa romeao 146 1,9TD
Tam jest w środku drucik poruszający się po prowadnicy plastikowej. Jak jej ścieżka się przerwie to drucik wyskakuje od razu. Rozbierz to (najpierw wyjmij sam guziczek delikatnie a potem tą obudowę koło niego wraz z tą prowadniczką) i pobaw się lutownicą lub kup używane u kogoś.
Musisz go rozebrac,POWINIEN PASOWAC OD 155 MAM JAKBY CO
Aktualnie AR 166
3,0 24v 99
3,0 24v 04
Były AR 155 1,8 8V 97R
AR 155 1,8 FORMULA 94
AR 155 1,8 16V 98R
AR 155 2,5 TD 97R
AR 155 2,0 8V
AR 146 1,4 16V 98R
AR 146 1,4 BOXER 96R
AR 156 1,8 16V
AR 155 2,0 8V
witam
jak wyjąć ten przycisk ?
mam podobny problem - przycisk wyskakuje i tylna szyba nie grzeje.
nie za bardzo wiem jak go wyciągnać tylko.
ja bez problemu wyjalem ten przycisk, trzeba troche pokombinowac![]()
hej no tak myśle ze trzeba pokombinowac tylko boję sie ze jak za mocno pokombinuje to cos strzelii żona mnie zabije bo ona teraz jest głównym kierowcą i troche jej przeszkadza że tylna szyba nie ma ogrzewania zwłaszcza że nie ma tylnej wycieraczki..