Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
Printable View
Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
ja ze swojej strony także dziękuję za organizację :) wszystko było ok poza myszkami w pokoju - ale za to organizatorów winić nie można
strasznie miło było poznać Administrację i zamienić kilka słów :) zaskoczona byłam także tym, że nie musiałam się przedstawiać po przyjeździe :D
fiergloo - jestem dumna że mogłam uscisnąć Tobie rękę - mam nadzieję że trochę Twojej wiedzy przeszło na mnie :)
Marcinowi, Tomkowi, Wojtkowi (także za pozwolenie jazdy za kierownicą Mi.To i to nie tylko pod kontrolą :) ), Ligarowi, Dominice, Danielowi i wszystkim pozostałym za wspaniałe towarzystwo
pozdrawiam również Gosię która nie mogła z nami być ale dzięki niej GTA mogło pokazać na co ją stać :)
na sam koniec pozdrowionka dla Piotrusia :) przyznaję że se zapomniałam przed editem ale sprowadził mnie na ziemię więc już się poprawiam :) fajnie że byłeś mimo że nie cały czas :)
Powtórzę posta w tym temacie:
Miło było, się skończyło... Tak w skrócie z mojej strony dziękuję wszystkim z którymi się tak wybawiłem w ten weekend.
Tomkowi M, który mnie zabrał na zlot i spełnił dziecięce marzenia odnośnie przejażdżki GTA, potem odnośnie wyścigu GTA, potem odnośnie jazdy GTA:)
Wojtkowi, który dał mi swoje mega szybkie MiTo na torze
Ligarowi i Dominice za to samo, ale ich autko było jeszcze bardziej wymagające. Skręcasz w lewo, jedziesz prosto:D Ligarowi raz jeszcze za wspólne przytulanie, picie piwa i pozdrowienie mnie w filmie:D:D:D Będzie hit na YT:P
Ani, Marcinowi, Piotrkowi, Rafałowi z ekipą i Jagielowi za słuchanie moich bredni gdy się do nich przyczepiłem.
Ale to i tak nic, bo cały zlot zawdzięczam LOLI GTA. Dziękuję, dziękuję, dziękuje:) (i nie narobiłem na fotel):D
PS: Za rok jadę z Gosią, Tomek się zajmie susłami:P
Również dziękuję wszystkim organizatorom za ten zlot, był zajebisty, oby do następnego ;) i podziękowania dla całej ekipy, z która przyjechałem i spędziłem trochę czasu, czyli dla Tomka, Wojtka, Aniuchy, Marcina, Ligara, Dominiki, Daniela, Robaka, Adamsa ;) (chyba wszyscy ? :) ) A szczególne dzięki dla Tomka i Wojtka (oni wiedzą za co :D). I gratulacje dla wszystkich co wygrali różne gadżety albo i coś więcej, prawda Tomek ? :D
U mnie bedzie krótko
wielkie podziekowania dla całej ekipy, jak zwykle było kupe śmiechu i fajnej zabawy.
Wielkie podziekowania dla organizatorów za trud i ogarnięcie nas wszystkich mam nadzieje że wszystcy byli grzeczni i nie mieliście znami kłopotów:):) pozatym w końcu was poznałem mam nadzieje że następnym razem wszystko bedzie tak samo super.
Gratki dla organizatorów bo zlot naprawdę udany a bywałem już na różnych. Dzięki dla nas samych, bo to my tworzymy ten klub jak to ładnie dzis Piotrix powiedział :) dodał jeszcze cos o jakiś plewach ale ni bardzo zrozumiałem o co chodzi :D
Co do organizacji następnych zlotów to proponuje więcej konkurencji dla tych co nie upalają np. wymiana koła na czas, rzut gaśnicą ( mogą być fajerwerki ;) ), najładniej brzmiacy wydech itp albo jakiś konkursów sprawnościowych w stylu picie piwa na czas ;)
Jeszcze raz wielkie, wielkie, wielkie, podziekowania.
ja może rozpisze się później bo dopiero ogarniam się w domu, ale prócz wielkich podziękowań dla organizatorów, składam OGROMNE PODZIĘKOWANIA dwóm panom od 155Q4 (niestety imion/nicków nie pamiętam :( ) bo jadąc nimi spełniłem swoje marzenie, które miałem od chwili kupna mojej 155! Dziękuje!!!!
http://img514.imageshack.us/img514/5...rozmiar.th.jpg
Ja również bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo, mile spędzony czas, Jaglowi i Młodemu_Alfiście za wspólną podróż.
Do następnego razu. :)
Jak dla mnie ten Zlot to 1 Klasa!! Na prawdę niezapomniane wydarzenie! Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty!
Tyle Alf w jednym miejscu i wszystkie na wyciągnięcie ręki - Raj na Ziemi, rzec można:D ..i to bez dwóch zdań!
Mama taką cichą nadzieję że ten Zlot rozrusza trochę kulturę Alfa Romeo w samym Wrocławiu i okolicach;)
pozdrawiam jeszcze kolegę z Mikołowa który był 147 :) i Roberta i Karolinę z Cieszyna i Mateusza który z nami wracał :)