Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
Ostatnio edytowane przez Administracja ; 17-08-2010 o 07:45
ja ze swojej strony także dziękuję za organizacjęwszystko było ok poza myszkami w pokoju - ale za to organizatorów winić nie można
strasznie miło było poznać Administrację i zamienić kilka słówzaskoczona byłam także tym, że nie musiałam się przedstawiać po przyjeździe
![]()
fiergloo - jestem dumna że mogłam uscisnąć Tobie rękę - mam nadzieję że trochę Twojej wiedzy przeszło na mnie![]()
Marcinowi, Tomkowi, Wojtkowi (także za pozwolenie jazdy za kierownicą Mi.To i to nie tylko pod kontrolą), Ligarowi, Dominice, Danielowi i wszystkim pozostałym za wspaniałe towarzystwo
pozdrawiam również Gosię która nie mogła z nami być ale dzięki niej GTA mogło pokazać na co ją stać
na sam koniec pozdrowionka dla Piotrusiaprzyznaję że se zapomniałam przed editem ale sprowadził mnie na ziemię więc już się poprawiam
fajnie że byłeś mimo że nie cały czas
![]()
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 15-08-2010 o 15:18
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Powtórzę posta w tym temacie:
Miło było, się skończyło... Tak w skrócie z mojej strony dziękuję wszystkim z którymi się tak wybawiłem w ten weekend.
Tomkowi M, który mnie zabrał na zlot i spełnił dziecięce marzenia odnośnie przejażdżki GTA, potem odnośnie wyścigu GTA, potem odnośnie jazdy GTA
Wojtkowi, który dał mi swoje mega szybkie MiTo na torze
Ligarowi i Dominice za to samo, ale ich autko było jeszcze bardziej wymagające. Skręcasz w lewo, jedziesz prostoLigarowi raz jeszcze za wspólne przytulanie, picie piwa i pozdrowienie mnie w filmie
Będzie hit na YT
Ani, Marcinowi, Piotrkowi, Rafałowi z ekipą i Jagielowi za słuchanie moich bredni gdy się do nich przyczepiłem.
Ale to i tak nic, bo cały zlot zawdzięczam LOLI GTA. Dziękuję, dziękuję, dziękuje(i nie narobiłem na fotel)
PS: Za rok jadę z Gosią, Tomek się zajmie susłami![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Również dziękuję wszystkim organizatorom za ten zlot, był zajebisty, oby do następnegoi podziękowania dla całej ekipy, z która przyjechałem i spędziłem trochę czasu, czyli dla Tomka, Wojtka, Aniuchy, Marcina, Ligara, Dominiki, Daniela, Robaka, Adamsa
(chyba wszyscy ?
) A szczególne dzięki dla Tomka i Wojtka (oni wiedzą za co
). I gratulacje dla wszystkich co wygrali różne gadżety albo i coś więcej, prawda Tomek ?
![]()
Today we are living our future memories..
U mnie bedzie krótko
wielkie podziekowania dla całej ekipy, jak zwykle było kupe śmiechu i fajnej zabawy.
Wielkie podziekowania dla organizatorów za trud i ogarnięcie nas wszystkich mam nadzieje że wszystcy byli grzeczni i nie mieliście znami kłopotówpozatym w końcu was poznałem mam nadzieje że następnym razem wszystko bedzie tak samo super.
Gratki dla organizatorów bo zlot naprawdę udany a bywałem już na różnych. Dzięki dla nas samych, bo to my tworzymy ten klub jak to ładnie dzis Piotrix powiedziałdodał jeszcze cos o jakiś plewach ale ni bardzo zrozumiałem o co chodzi
Co do organizacji następnych zlotów to proponuje więcej konkurencji dla tych co nie upalają np. wymiana koła na czas, rzut gaśnicą ( mogą być fajerwerki), najładniej brzmiacy wydech itp albo jakiś konkursów sprawnościowych w stylu picie piwa na czas
![]()
Jeszcze raz wielkie, wielkie, wielkie, podziekowania.
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 15-08-2010 o 19:06
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ja również bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo, mile spędzony czas, Jaglowi i Młodemu_Alfiście za wspólną podróż.
Do następnego razu.![]()
Jak dla mnie ten Zlot to 1 Klasa!! Na prawdę niezapomniane wydarzenie! Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty!
Tyle Alf w jednym miejscu i wszystkie na wyciągnięcie ręki - Raj na Ziemi, rzec można..i to bez dwóch zdań!
Mama taką cichą nadzieję że ten Zlot rozrusza trochę kulturę Alfa Romeo w samym Wrocławiu i okolicach![]()
pozdrawiam jeszcze kolegę z Mikołowa który był 147i Roberta i Karolinę z Cieszyna i Mateusza który z nami wracał
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)