Witam, czy ktoś kto się orientuje mógłby dosłownie w pkt wypisać jakie to są korzyści i czy są ewentualnie wady(poza ceną tej usługi)?Z góry dzięki za pomoc.Pzdr
Printable View
Witam, czy ktoś kto się orientuje mógłby dosłownie w pkt wypisać jakie to są korzyści i czy są ewentualnie wady(poza ceną tej usługi)?Z góry dzięki za pomoc.Pzdr
Oczywiście takiego drobiazgu że auto będzie syfić sadzą nie bierzesz pod uwagę. DPF nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem (sam to niestety mam) i nie jestem eko-nawiedzony ale mam nadzieję że wreszcie zaczną to sprawdzać na przeglądach okr. Po coś to jednak montują a kupujący jest tego świadomy. Dopóki to działa to korzyści z wywalenia nie będziesz miał żadnej.
Witajcie.
Jesli moje pytanie bedzie Wam sie wydawalo infantylne i nie na miejscu to przepraszam :)
Ale... Od niedawna jestem wlascicielem Alfy 159, czesto przegladam to forum i kilkakrotnie spotkalem sie z informacjami, ze ktos cos tam robil (najczesciej chipowanie, diagnostyka itp.) u Cintka.
Chcialbym sie czegos wiecej dowiedziec o tymze Cintku, gdzie to? kto to? jaki zakres uslug?
Pozdrawiam!!!
http://www.cinsoft.pl/
Co prawda strona w przygotowaniu ale zawsze możesz do Niego napisać/zadzwonić i się spytać co i jak :)