Może ktoś lata na parapetach, nartach itp?? macie jakieś plany na ten weekend:) pozdro
Printable View
Może ktoś lata na parapetach, nartach itp?? macie jakieś plany na ten weekend:) pozdro
W niedzielę jadę wypróbować nową kanapę w Wiśle. A latam na nartach, parapety mnie nie kręcą.. ;)
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
qrde ja niestety pracuje...jade w poniedziałek:) w Wiśle polecam Nową Osadę albo wczoraj otwarty Cieńków, no chyba że trochę dalej to Zagroń w Istebnej, dużo mniej ludzi i lepsze ceny, 70zł całodniowy chyba od 9-21:)pozdro have a nice fun
W tamtym tygodniu byliśmy z żonką właśnie na Nowej Osadzie, miło było. Latamy na nartach więc na jakiś kolejny wypad może się jakoś ugadamy.
Co do stoku to bardzo polecam Pilsko w Korbielowie. Trasa na prawdę piękna i długa, można nieźle pojeździć.
Pozdrawiamy :D
Byłem dziś w "Nowej osadzie" stok bardzo fajny, ale wolę jechać na Żar za połowę ceny.
ja latam do Korbielowa na Pilsko. w dniu dzisiejszym otwarli całość.
qrde szkoda, że we wtorek do końca tyg. pracuje bo bym podskoczył do wisły to by się pośmigało na dechach:) aha polecam wszystkim spędzenia sylwka na stoku:) jak co roku na pilsku organizują sylwka na stoku koszt karnetu to 45zł, od 17-24 ale wyciąg chyba jest czynny do 3 rano:)pozdro