Może ktoś lata na parapetach, nartach itp?? macie jakieś plany na ten weekendpozdro
Może ktoś lata na parapetach, nartach itp?? macie jakieś plany na ten weekendpozdro
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
W niedzielę jadę wypróbować nową kanapę w Wiśle. A latam na nartach, parapety mnie nie kręcą..
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
qrde ja niestety pracuje...jade w poniedziałekw Wiśle polecam Nową Osadę albo wczoraj otwarty Cieńków, no chyba że trochę dalej to Zagroń w Istebnej, dużo mniej ludzi i lepsze ceny, 70zł całodniowy chyba od 9-21
pozdro have a nice fun
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
W tamtym tygodniu byliśmy z żonką właśnie na Nowej Osadzie, miło było. Latamy na nartach więc na jakiś kolejny wypad może się jakoś ugadamy.
Co do stoku to bardzo polecam Pilsko w Korbielowie. Trasa na prawdę piękna i długa, można nieźle pojeździć.
Pozdrawiamy![]()
Byłem dziś w "Nowej osadzie" stok bardzo fajny, ale wolę jechać na Żar za połowę ceny.
ja latam do Korbielowa na Pilsko. w dniu dzisiejszym otwarli całość.
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
qrde szkoda, że we wtorek do końca tyg. pracuje bo bym podskoczył do wisły to by się pośmigało na dechachaha polecam wszystkim spędzenia sylwka na stoku
jak co roku na pilsku organizują sylwka na stoku koszt karnetu to 45zł, od 17-24 ale wyciąg chyba jest czynny do 3 rano
pozdro