Mam pytanie jaki jest odgłos uszkodzonego wariatora w 146 t.s 105km w benzynie. bo moja bella działa jak traktor i cały silnik masakrycznie wibruje. poza tym cały układ wydechowy strzela i również wibruje. koledzy pomóźcie
Printable View
Mam pytanie jaki jest odgłos uszkodzonego wariatora w 146 t.s 105km w benzynie. bo moja bella działa jak traktor i cały silnik masakrycznie wibruje. poza tym cały układ wydechowy strzela i również wibruje. koledzy pomóźcie
Banan, nie wariator. Auto pod kompa i do mechanika, jak dla mnie świeca (ew. fajka czy kabel) Ci padła i nie chodzi na jeden gar.
Chcąc nie chcą nie chcę straszyć ale muszę napisać najgorszy objaw czyli mógł przeskoczyć pasek rozrządu.
Podepnę się pod temat by nie zakładać nowego. U mnie też w takim razie chyba wariator całkiem padł bo mam podobne objawy jakie wypisali koledzy Pablo oraz Kripp - autko szarpie na niskich obrotach no i można max gaz w podłogę cisnąć a Bella jedzie jak maluch ;p no i te brzęczenie (tu akurat mi nie przestaje brzęczeć) ;/ U mnie akurat nie wibruje silnik, pracuje równo i nie strzela. W razie co to mogę nagrać filmik jak pracuje mój silnik w celu porównania z Twoim :) Fakt faktem dzisiaj to już ciemno się robi to nie za wiele da się zobaczyć (ale usłyszeć nadal się da :P).
Panowie pytanie: Czy wariator np. od 147 1.6 będzie pasował do 145 2.0? Słyszałem, że wariator to wariator - wszystkie takie same. <hmm....> mój umarł dziś rano, a znajomy ma do opchnięcia ze 147. To jak Panowie z tym jest?
Pozdrawiam
Sonde sobie sprawdź czy jest sprawna.