Mam pytanie jaki jest odgłos uszkodzonego wariatora w 146 t.s 105km w benzynie. bo moja bella działa jak traktor i cały silnik masakrycznie wibruje. poza tym cały układ wydechowy strzela i również wibruje. koledzy pomóźcie
Mam pytanie jaki jest odgłos uszkodzonego wariatora w 146 t.s 105km w benzynie. bo moja bella działa jak traktor i cały silnik masakrycznie wibruje. poza tym cały układ wydechowy strzela i również wibruje. koledzy pomóźcie
Banan, nie wariator. Auto pod kompa i do mechanika, jak dla mnie świeca (ew. fajka czy kabel) Ci padła i nie chodzi na jeden gar.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Chcąc nie chcą nie chcę straszyć ale muszę napisać najgorszy objaw czyli mógł przeskoczyć pasek rozrządu.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Podepnę się pod temat by nie zakładać nowego. U mnie też w takim razie chyba wariator całkiem padł bo mam podobne objawy jakie wypisali koledzy Pablo oraz Kripp - autko szarpie na niskich obrotach no i można max gaz w podłogę cisnąć a Bella jedzie jak maluch ;p no i te brzęczenie (tu akurat mi nie przestaje brzęczeć) ;/ U mnie akurat nie wibruje silnik, pracuje równo i nie strzela. W razie co to mogę nagrać filmik jak pracuje mój silnik w celu porównania z TwoimFakt faktem dzisiaj to już ciemno się robi to nie za wiele da się zobaczyć (ale usłyszeć nadal się da
).
+ kilka innych ;-)
Panowie pytanie: Czy wariator np. od 147 1.6 będzie pasował do 145 2.0? Słyszałem, że wariator to wariator - wszystkie takie same. <hmm....> mój umarł dziś rano, a znajomy ma do opchnięcia ze 147. To jak Panowie z tym jest?
Pozdrawiam
Sonde sobie sprawdź czy jest sprawna.