Witam
Moze w najblizszej przyszlosci pojawi sie opcja na zmiane samochodu. I tak z Gt przeskok na 159. Pytanie moje brzmi czy warto brac pod uwagę 159 w dieslu najlepiej 150 z 2005 .... majac zaledwie 34tys??
Printable View
Witam
Moze w najblizszej przyszlosci pojawi sie opcja na zmiane samochodu. I tak z Gt przeskok na 159. Pytanie moje brzmi czy warto brac pod uwagę 159 w dieslu najlepiej 150 z 2005 .... majac zaledwie 34tys??
Powienieneś bez większych problemów w tej cenie znaleźc cos z początku produkcji według mnie.
W podobnej cenie znajdziesz Belle z dosyć dużym przebiegiem i najprawdopodobniej gdzieś lżej lub bardziej "trafione/trafne".
No wlasnie... Chyba na promocje pt bezwypadkowa przebieg 93 tys to chyba nie ma co wierzyc w tych pieniadzach...
Za 34tys. to powiedziałbym, że nie ma szans za 150KM, ale lata lecą, ceny spadają. Ja za swoją 120KM rok temu dałem prawie 38tys a uważam, że tanio - za doprowadzenie do pożądanego stanu dałem kolejne 3tys.
Za taką cenę to najwyżej z początku produkcji, ale zapomnij o takim przebiegu - pomnóż x2 ;) Chyba, że ktoś jeździ 10k km jak ja rocznie... No i trzeba będzie trochę pojeździć i się naoglądać bo w tych cenach ciężko będzie znaleźć coś godnego zakupu. Uważam jednak, że cuda się zdarzają - nieuczciwi sprzedawcy zaniżają wartość samochodów wciskając szroty to właściciele tych zadbanych też może schodzą z cen.
Powodzenia!
nie poszła :) i pewnie przez chwile jeszcze nie pojdzie bo troche mi w pracy namieszali i niestety najblizsze dwa tygodnie bez samochodu jak bez reki... Wprawdzie kupilem Duzego Fiata :D ale bez reanimacji to nie pojeździ :( Co do 159 to takie wstepne rozeznanie tematu czy ma to jakikolwiek sens... Bo tak jak kolega mówi przebieg wybujany bedzie a i na wstepie pewnie z 3 z kieszeni.... a nie mowie juz o ubezpieczeniu. Osobiscie na 120KM niebardzo sie pisze.. Frajda z jazdy w GTku ze 150KM jest bezcenna, obiecalem sobie ze z mocy nie zrezygnuje :)