Witam
Moze w najblizszej przyszlosci pojawi sie opcja na zmiane samochodu. I tak z Gt przeskok na 159. Pytanie moje brzmi czy warto brac pod uwagę 159 w dieslu najlepiej 150 z 2005 .... majac zaledwie 34tys??
Witam
Moze w najblizszej przyszlosci pojawi sie opcja na zmiane samochodu. I tak z Gt przeskok na 159. Pytanie moje brzmi czy warto brac pod uwagę 159 w dieslu najlepiej 150 z 2005 .... majac zaledwie 34tys??
Powienieneś bez większych problemów w tej cenie znaleźc cos z początku produkcji według mnie.
Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S
OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK
W podobnej cenie znajdziesz Belle z dosyć dużym przebiegiem i najprawdopodobniej gdzieś lżej lub bardziej "trafione/trafne".
No wlasnie... Chyba na promocje pt bezwypadkowa przebieg 93 tys to chyba nie ma co wierzyc w tych pieniadzach...
Za 34tys. to powiedziałbym, że nie ma szans za 150KM, ale lata lecą, ceny spadają. Ja za swoją 120KM rok temu dałem prawie 38tys a uważam, że tanio - za doprowadzenie do pożądanego stanu dałem kolejne 3tys.
Za taką cenę to najwyżej z początku produkcji, ale zapomnij o takim przebiegu - pomnóż x2Chyba, że ktoś jeździ 10k km jak ja rocznie... No i trzeba będzie trochę pojeździć i się naoglądać bo w tych cenach ciężko będzie znaleźć coś godnego zakupu. Uważam jednak, że cuda się zdarzają - nieuczciwi sprzedawcy zaniżają wartość samochodów wciskając szroty to właściciele tych zadbanych też może schodzą z cen.
Powodzenia!
nie poszłai pewnie przez chwile jeszcze nie pojdzie bo troche mi w pracy namieszali i niestety najblizsze dwa tygodnie bez samochodu jak bez reki... Wprawdzie kupilem Duzego Fiata
ale bez reanimacji to nie pojeździ
Co do 159 to takie wstepne rozeznanie tematu czy ma to jakikolwiek sens... Bo tak jak kolega mówi przebieg wybujany bedzie a i na wstepie pewnie z 3 z kieszeni.... a nie mowie juz o ubezpieczeniu. Osobiscie na 120KM niebardzo sie pisze.. Frajda z jazdy w GTku ze 150KM jest bezcenna, obiecalem sobie ze z mocy nie zrezygnuje
![]()