Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Alfa 159

bryspp
    Gość

Domyślnie Alfa 159

Witam
    Moze w najblizszej przyszlosci pojawi sie opcja na zmiane samochodu. I tak z Gt przeskok na 159. Pytanie moje brzmi czy warto brac pod uwagę 159 w dieslu najlepiej 150 z 2005 .... majac zaledwie 34tys??

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _cichyy_
    Mieszka w
    czestochowa
    Auto
    Była AR 159 jtdm, Jest : BMW E66 750Li

Domyślnie

Powienieneś bez większych problemów w tej cenie znaleźc cos z początku produkcji według mnie.
    Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
    Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S

OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK

Budyń
    Gość

Domyślnie

W podobnej cenie znajdziesz Belle z dosyć dużym przebiegiem i najprawdopodobniej gdzieś lżej lub bardziej "trafione/trafne".

bryspp
    Gość

Domyślnie

No wlasnie... Chyba na promocje pt bezwypadkowa przebieg 93 tys to chyba nie ma co wierzyc w tych pieniadzach...

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał _cichyy_ Zobacz post
    Powienieneś bez większych problemów w tej cenie znaleźc cos z początku produkcji według mnie.
    a przyglądałeś się choćby kilku konkretnym egzemplarzom w tych pieniądzach z takim motorem ?
    sporo jest ale nie ze 150 konnym dieselem

bryss
    - a GT już poszła ? i to za 34 ?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar maciek13
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 8V

Domyślnie

Cytat Napisał bryspp Zobacz post
    No wlasnie... Chyba na promocje pt bezwypadkowa przebieg 93 tys to chyba nie ma co wierzyc w tych pieniadzach...
    Za 34tys. to powiedziałbym, że nie ma szans za 150KM, ale lata lecą, ceny spadają. Ja za swoją 120KM rok temu dałem prawie 38tys a uważam, że tanio - za doprowadzenie do pożądanego stanu dałem kolejne 3tys.
    Za taką cenę to najwyżej z początku produkcji, ale zapomnij o takim przebiegu - pomnóż x2 Chyba, że ktoś jeździ 10k km jak ja rocznie... No i trzeba będzie trochę pojeździć i się naoglądać bo w tych cenach ciężko będzie znaleźć coś godnego zakupu. Uważam jednak, że cuda się zdarzają - nieuczciwi sprzedawcy zaniżają wartość samochodów wciskając szroty to właściciele tych zadbanych też może schodzą z cen.
    Powodzenia!

bryspp
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post

bryss
    - a GT już poszła ? i to za 34 ?
    nie poszła i pewnie przez chwile jeszcze nie pojdzie bo troche mi w pracy namieszali i niestety najblizsze dwa tygodnie bez samochodu jak bez reki... Wprawdzie kupilem Duzego Fiata ale bez reanimacji to nie pojeździ Co do 159 to takie wstepne rozeznanie tematu czy ma to jakikolwiek sens... Bo tak jak kolega mówi przebieg wybujany bedzie a i na wstepie pewnie z 3 z kieszeni.... a nie mowie juz o ubezpieczeniu. Osobiscie na 120KM niebardzo sie pisze.. Frajda z jazdy w GTku ze 150KM jest bezcenna, obiecalem sobie ze z mocy nie zrezygnuje

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia