Witam pisze w sprawie odblokowania ICS w alfie 166 próbowałem różnych kodów i nic, jak mogę go odblokować nie wyjmując całego radia?
Printable View
Witam pisze w sprawie odblokowania ICS w alfie 166 próbowałem różnych kodów i nic, jak mogę go odblokować nie wyjmując całego radia?
kombinacja klima+dark jest szansa ze pojawi sie kod od ics i navi ale raczej marne szanse. musisz wyciagnac radio moze masz kod na nim napisany jesli nie nr seryjny spisac i do serwisu ale tu znowu koszta spore. podobno sa magicy co moga to rozkodowac nawet tu na forum sie oglaszali ale tez musisz wyciagnac radio zeby podac nr serii i wersje oprogramowania chyba
niestety ta kombinacja Clima+Dark nie działa próbowałem wyjąć ICS ale mam takie obawy że te plastiki się połamią
za pierwszym razem zawsze jest ciezko... ja to juz robie z zamknietymi oczami na forum jest manual jak go wyciagnac
Pojawi się kod w stanie "odblokowany" (i to nie dla wszystkich ICSów, z kilkunastu 166, które miałem tylko w jednej oprogramowanie umożliwiało podgląd kodów dla ICSa i navi), a nie jak ma zablokowany. Bo jaki sens by wtedy miał ów kod?
Dla BE2569 da się policzyć kod z numeru, natomiast dla BE2580 tylko ASO lub wylutowanie flash-a i odczyt z pliku binarnego.
Gość od którego kupiłem Belle zamawiał w serwisie kartę ICS (kod), mówił, że zapłacił za to ok 250 zł.