Witam pisze w sprawie odblokowania ICS w alfie 166 próbowałem różnych kodów i nic, jak mogę go odblokować nie wyjmując całego radia?
Witam pisze w sprawie odblokowania ICS w alfie 166 próbowałem różnych kodów i nic, jak mogę go odblokować nie wyjmując całego radia?
kombinacja klima+dark jest szansa ze pojawi sie kod od ics i navi ale raczej marne szanse. musisz wyciagnac radio moze masz kod na nim napisany jesli nie nr seryjny spisac i do serwisu ale tu znowu koszta spore. podobno sa magicy co moga to rozkodowac nawet tu na forum sie oglaszali ale tez musisz wyciagnac radio zeby podac nr serii i wersje oprogramowania chyba
niestety ta kombinacja Clima+Dark nie działa próbowałem wyjąć ICS ale mam takie obawy że te plastiki się połamią
za pierwszym razem zawsze jest ciezko... ja to juz robie z zamknietymi oczami na forum jest manual jak go wyciagnac
Pojawi się kod w stanie "odblokowany" (i to nie dla wszystkich ICSów, z kilkunastu 166, które miałem tylko w jednej oprogramowanie umożliwiało podgląd kodów dla ICSa i navi), a nie jak ma zablokowany. Bo jaki sens by wtedy miał ów kod?
Dla BE2569 da się policzyć kod z numeru, natomiast dla BE2580 tylko ASO lub wylutowanie flash-a i odczyt z pliku binarnego.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Gość od którego kupiłem Belle zamawiał w serwisie kartę ICS (kod), mówił, że zapłacił za to ok 250 zł.