Problem jaki wystąpił jest następujący: Zatrzasną się bagażnik- nie można go otworzyć kluczykiem ani linką. Czy jest jakaś możliwość otwarcia tego ustrojstwa, czy lepiej iść do sklepu pt: 1001 drobiazgów i kupić otwieracz do konserw?
Problem jaki wystąpił jest następujący: Zatrzasną się bagażnik- nie można go otworzyć kluczykiem ani linką. Czy jest jakaś możliwość otwarcia tego ustrojstwa, czy lepiej iść do sklepu pt: 1001 drobiazgów i kupić otwieracz do konserw?
kombi to banał, w sedanie tego nie sprawdzałem wszystko obija się o to czy możesz się z wewnątrz dostać do bagażnika?? Poza tym funkcja szukaj bo niecały rok temu był już temat o tym
jak sedan to do bagażnika odśrodka się nie dostaniesz jest ściana chyba że przez dziurę na narty :)
To sedan jest niestety i nie ma możliwości składania siedzeń- jedynie otwór na narty pod podłokietnikiem. Szukałem- ale nie znalazłem dlatego pytam :( nadmienię że linka nie jest zerwana bo słychać jak chodzi mechanizm pod zamkiem.
Spróbuj tak jak tu kolega opisuje w 166 poprzez dopchnięcie zamka z zewnątrz może się uda. http://www.forum.alfaholicy.org/166/...bagaznika.html
jakoś nie wydaje mi się żeby ktoś mógł wejść przez otwór na narty w 156 ale może się mylę
To w 156 bagażnik otwiera się linką? Nie ma elektryki?
zaraz a po 2001 nie było otwierania bagażnika z pilota??? Bo chyba taka widziałem z kluczem scyzorykiem (to tak off)