Witam
Gdzie w okolicach Wrocławia zregeneruje dobrze maglownice i jaki jest koszt takiej operacji?
pozdrawiam
Witam
Gdzie w okolicach Wrocławia zregeneruje dobrze maglownice i jaki jest koszt takiej operacji?
pozdrawiam
już Ci mówię. Mirków. Pytałem o swoją 146 to usłyszałem- 500regeneracja, 300montaz/demontaz, 100zbieznosc, 50oslony, 30plyn ... bez tysiaka nie ma rozmowy :P
orzesz w morde masakra!!!
po co piszą w niektórych ofertach 450zł? niech pisza, że drugie tyle dodatkowych kosztów
masakra
jak dasz im zdemontowany magiel to za 500 zł Ci go zregenerują. Mój trzymali dobre 2 tygodnie.
ps osłony są w cenie przynajmniej ja tak miałem. warto do nich podjechać i pogadać .
cieknie czy ma luzy ?
luz ma na tulei
chyba sam to zrobie bo mam dostep do tokarki
nawet magla nei musisz wyciągać z auta widzę ze masz JTD-ka szkoda bo wszystkie tulejki do jtdków mi się rozeszły jedynie z TS chyba mi zostały ale są niestety inne teflon + tokarka + piwo po pracy = duże zadowolenie i zaoszczędzone pieniążki :)
dokladnie
moze orientujesz sie czy wywali mi plyn jak to zdemontuje?
duzo trza potem dolac
---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
no a co do oszczednosci dzis byłem w stacji kontroli i potwierdxili mi ze halas pochodzi z maglownicy i wlasnie z tej tuleji wiec po jakiego grzyba wywalac 1000zl oni pewnie zrobili by to samo tyle ze z malowaniem he he masakra piekny zarobek nic tylko przekladnie regenerowac