Witam
Gdzie w okolicach Wrocławia zregeneruje dobrze maglownice i jaki jest koszt takiej operacji?
pozdrawiam
Witam
Gdzie w okolicach Wrocławia zregeneruje dobrze maglownice i jaki jest koszt takiej operacji?
pozdrawiam
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
już Ci mówię. Mirków. Pytałem o swoją 146 to usłyszałem- 500regeneracja, 300montaz/demontaz, 100zbieznosc, 50oslony, 30plyn ... bez tysiaka nie ma rozmowy![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
orzesz w morde masakra!!!
po co piszą w niektórych ofertach 450zł? niech pisza, że drugie tyle dodatkowych kosztów
masakra
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
jak dasz im zdemontowany magiel to za 500 zł Ci go zregenerują. Mój trzymali dobre 2 tygodnie.
ps osłony są w cenie przynajmniej ja tak miałem. warto do nich podjechać i pogadać .
Ostatnio edytowane przez majster_85 ; 15-11-2011 o 06:52
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
luz ma na tulei
chyba sam to zrobie bo mam dostep do tokarki
nawet magla nei musisz wyciągać z auta widzę ze masz JTD-ka szkoda bo wszystkie tulejki do jtdków mi się rozeszły jedynie z TS chyba mi zostały ale są niestety inne teflon + tokarka + piwo po pracy = duże zadowolenie i zaoszczędzone pieniążki![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
dokladnie
moze orientujesz sie czy wywali mi plyn jak to zdemontuje?
duzo trza potem dolac
---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
no a co do oszczednosci dzis byłem w stacji kontroli i potwierdxili mi ze halas pochodzi z maglownicy i wlasnie z tej tuleji wiec po jakiego grzyba wywalac 1000zl oni pewnie zrobili by to samo tyle ze z malowaniem he he masakra piekny zarobek nic tylko przekladnie regenerowac