przełozyłem kompletne drzwi i nie działa elektryka (szyba, zamek i glosniki), chyba niemozliwe zeby wszystko naraz padło.. czy rozne roczniki mogly miec inaczej rozmieszczone piny we wtyczce??
Printable View
przełozyłem kompletne drzwi i nie działa elektryka (szyba, zamek i glosniki), chyba niemozliwe zeby wszystko naraz padło.. czy rozne roczniki mogly miec inaczej rozmieszczone piny we wtyczce??
z tego co wiem to watpie, wedlug mnie masz problem z kostka w słupku
pewnie kostka a sprawdzałeś na krótko np. głośnik???
koledzy wyżej mają rację. WYpnij kostkę i sprawdz miernikiem czy dochodzi do niej prąd. Teraz miałem taki problem z głosnikiem. na otwartych drzwiach sie wyłączał a jak zamknąłem to grał dalej winna była kostka w na słupku
Nie pogiąłeś pinów na okrągłym złączu?
A właśnie że różne roczniki miały inaczej rozmieszczone piny w okrągłej wtyczce. Sam miałem taką sytuacje po wymianie tylnych drzwi. Przełożenie wiązki ze starych pomogło.
wystarczy że spojrzysz na wtyczki od razu zobaczysz różnice.
to mnie pocieszyles a specjalnie kupilem cale zeby nic nie przekladac:/
to samo instalacje znajć na allegro albo na forum bo może miałeś drzwi od angola
to sa drzwi z europy a w moich poprzednich tez wszystko działało tylko ze nie chcialo mi sie przekladac i dolozylem 50zł za klamoty ale widze ze przekładka mnie nie ominie