przełozyłem kompletne drzwi i nie działa elektryka (szyba, zamek i glosniki), chyba niemozliwe zeby wszystko naraz padło.. czy rozne roczniki mogly miec inaczej rozmieszczone piny we wtyczce??
przełozyłem kompletne drzwi i nie działa elektryka (szyba, zamek i glosniki), chyba niemozliwe zeby wszystko naraz padło.. czy rozne roczniki mogly miec inaczej rozmieszczone piny we wtyczce??
z tego co wiem to watpie, wedlug mnie masz problem z kostka w słupku
pewnie kostka a sprawdzałeś na krótko np. głośnik???
koledzy wyżej mają rację. WYpnij kostkę i sprawdz miernikiem czy dochodzi do niej prąd. Teraz miałem taki problem z głosnikiem. na otwartych drzwiach sie wyłączał a jak zamknąłem to grał dalej winna była kostka w na słupku
Nie pogiąłeś pinów na okrągłym złączu?
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
A właśnie że różne roczniki miały inaczej rozmieszczone piny w okrągłej wtyczce. Sam miałem taką sytuacje po wymianie tylnych drzwi. Przełożenie wiązki ze starych pomogło.
wystarczy że spojrzysz na wtyczki od razu zobaczysz różnice.
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
to mnie pocieszyles a specjalnie kupilem cale zeby nic nie przekladac:/
to samo instalacje znajć na allegro albo na forum bo może miałeś drzwi od angola
to sa drzwi z europy a w moich poprzednich tez wszystko działało tylko ze nie chcialo mi sie przekladac i dolozylem 50zł za klamoty ale widze ze przekładka mnie nie ominie