-
Silniczek wycieraczek
Witajcie, moje wycieraczki pracują tylko w trybie szybkim, a 1stopień i regulacja 1 stopnia nie działa;/ Moje pytanie brzmy: czy muszę wymieniać silniczek, czy skoro chodzi na szybkim to można go jakoś zregenerować żeby na wolnym i na jego regulacji tez chodził? Pozdraiwam
-
a może coś z kostką przy silniczku
-
uzyj szukajki , sa swieta ,masz duzo czasu a bylo o wycieraczkach cale elaboraty
-
to może manetka poszła po prostu, wyczyść styki na początek
-
U mnie przyczyną takiego stanu rzeczy była poluzowana szczotka. Wystarczyło wyciągnąć silniczek ustawić szczotkę dodatkowo wszystko przeczyściłem poskładałem i pięknie działają wszystkie tryby pracy włącznie z czasówkami których wcześniej nie było. Poniżej link w którym jest wszystko pięknie opisane. Sam osobiście też z niego korzystałem
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...lfa_156_a.html
-
ja miałem też problem z szczotkami u mnie działał bieg w górę (ten ręczny) i 3ci najszybszy jak będziesz wymieniał szczotki to wszystkie odrazu bo po tygodniu możesz mieć ten sam problem
-
na "zrób to sam" znalazłem opis i fotki, jak przeczyścić silniczek. Pierwszy raz coś takiego sam robiłem, ale dzięki czytelnemu opisowi i wyraźnym fotkom poszło mi świetnie- wszystko działa:) w jakąś godzinę się uwinąłem:) Pozdro