Pytanie o GTV 3,2 V6 2004
Witam serdecznie.Chciałam zapytać osób z forum o ten konkretny model czyli Alfa Romeo GTV 3,2 V6 Rocznik 2004.Mam mozliwość zakupu od osoby która odkupiła to auto od pierwszego właściciela.Auto zakupione w polskim salonie niewiarygodnie zadbane 2komplety kluczy książka serwisowa i cała masa rachunków co było wymieniane co kupowane itd.Ogólnie martwi mnie ta pojemność.Szwagier podpowida by założyć gazik i nic na tym nie straci...Ponoć.Przeboleje ten gaz ale czy to nie zaszkodzi??Zawsze chciałam taką Alfę lecz ciągle było jakieś ale co do wyposażenia a tym razem jest tak jak bym chciała.Alfa i ten model podoba mi się szczególnie.Gdy rozmówiałam telefonicznie z człowiekiem który sprzedaje to auto mówił wprost ze auto jest zadbane nic nie wycieka itd lecz jedyny mankament to taki że przy wiekszej prędkości lekko kierownica drży co z góry powiedział że jest to wina niewyważonych felg(?) Czy to możliwe.Moja intuicja podpowiada mi że ta Alfa jest przeznaczona dla mnie ale boję się tego gazu i tego bicia przy większej prędkości.Wiadomo że to odrazu zrobię na miejscu by komfortowo wrócić do Poznania ale jeżeli okażę się że nadal drży? W czwartek jestem umówiona na oględziny pojadę oczywiście z kimś kto w miarę zna się na autach lecz jak sam powiedział jest to specyficzna marka dlatego jestem pełna obaw.Pozdrawiam