Czy w 166 mozna skladac tyna kanape ? jesli tak to jak to sie robi?
Printable View
Czy w 166 mozna skladac tyna kanape ? jesli tak to jak to sie robi?
Niestety nie ma takowej opcji...
Mozesz sobie jedynie otworzyc dziurke na narty :mrgreen: :mrgreen: ...lub na cos innego :roll: :roll:
ewentualnie wyjąć siedzisko i oparcie jak potrzebujesz coś przewozić.
a jakis kretyn na aukcji na allegro napisał ze sie składa dlatego tak sie zaczalem zastanawiac :) Garos Ty nalezałeś do Lancia Klub Polska prawda? odezwij sie do mnie na gg mam do Ciebie pytanie 1238642 pozdr
w żadnej Alfie w sedanie nie składają się tylne fotele, i dobrze ponieważ nie jest to auto do wożenia towarów.Do tego służą niemieckie wózki.Cytat:
Napisał Italiano
nie wiem czy tak dobrze...snowboard sie nie miesli w tym luku...;/ no i chyba nie da sie zamontowac zadnego interpacka na dach...czy sie myle??
na dach bez problemu da się zamontować bagażnik dachowy (bazowy) a do niego to już założysz co chcesz. Mam taki u siebie i woziłem i rowery i boxCytat:
Napisał Schirru
Sorki ze moze nie na temat ale bagaznik to teraz sprawa na topie(sezon na urlop)...jakbys mogl pokaz swoj zestaw...i opis co i jak :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał krzychuk
bagażnik bazowy mam taki jak tu dla przykładu i kosztował jakoś podobnie, natomiast uchyty rowerowe sa bliżej nie określonej marki - kupowałem je tak, żeby ramę full'a dobrze objęły. Box to Thule Spirit 780Cytat:
Napisał areks