Czy w 166 mozna skladac tyna kanape ? jesli tak to jak to sie robi?
Czy w 166 mozna skladac tyna kanape ? jesli tak to jak to sie robi?
Niestety nie ma takowej opcji...
Mozesz sobie jedynie otworzyc dziurke na narty :mrgreen: :mrgreen: ...lub na cos innego :roll: :roll:
ewentualnie wyjąć siedzisko i oparcie jak potrzebujesz coś przewozić.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
a jakis kretyn na aukcji na allegro napisał ze sie składa dlatego tak sie zaczalem zastanawiacGaros Ty nalezałeś do Lancia Klub Polska prawda? odezwij sie do mnie na gg mam do Ciebie pytanie 1238642 pozdr
w żadnej Alfie w sedanie nie składają się tylne fotele, i dobrze ponieważ nie jest to auto do wożenia towarów.Do tego służą niemieckie wózki.Napisał Italiano
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
nie wiem czy tak dobrze...snowboard sie nie miesli w tym luku...;/ no i chyba nie da sie zamontowac zadnego interpacka na dach...czy sie myle??
na dach bez problemu da się zamontować bagażnik dachowy (bazowy) a do niego to już założysz co chcesz. Mam taki u siebie i woziłem i rowery i boxNapisał Schirru
Sorki ze moze nie na temat ale bagaznik to teraz sprawa na topie(sezon na urlop)...jakbys mogl pokaz swoj zestaw...i opis co i jak :mrgreen: :mrgreen:Napisał krzychuk
bagażnik bazowy mam taki jak tu dla przykładu i kosztował jakoś podobnie, natomiast uchyty rowerowe sa bliżej nie określonej marki - kupowałem je tak, żeby ramę full'a dobrze objęły. Box to Thule Spirit 780Napisał areks