Jak w temacie, w niedługim czasie szykuje się do kupna GT z silnikiem jtd 140/150km.
Na co zwrócić uwagę. A i ponieważ jest to wersja angielska czy jest możliwe i jakie są koszta ewentualnej przebudowy na europejską wersję po powrocie do kraju?.
Printable View
Jak w temacie, w niedługim czasie szykuje się do kupna GT z silnikiem jtd 140/150km.
Na co zwrócić uwagę. A i ponieważ jest to wersja angielska czy jest możliwe i jakie są koszta ewentualnej przebudowy na europejską wersję po powrocie do kraju?.
GT ze 140sto konnym silnikiem? Nie słyszałem szczerze mówiąc :) kolego temat był już dziesiątki razy na forum. Na pewno więcej cennych informacji znajdziesz w dziale "porady przy zakupie". Przeszukaj także ten dział, znajdziesz pokrewne tematy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
no dobra a jak to jest z przełożeniem kierownicy na lewą stronę? zarejestruję to później w Polsce?
myślę, że tak. Ludzie robią przecież takie eksperymenty. Ale na tym się nie znam
eksperymenty a wpis w dowodzie to co innego. Musi być wpis że auto ma homologacje na takie rzeczy
A nie ma zakładów, które udzielają homologacji?
ja pierwsze słyszę że zakład udziela homologację. Homologację daje producent auta i powinna być ona wbita w dowód
Nie wiem własnie, nigdy się nie interesowałem takimi sprawami, dlatego pytam :)