Jak w temacie, w niedługim czasie szykuje się do kupna GT z silnikiem jtd 140/150km.
Na co zwrócić uwagę. A i ponieważ jest to wersja angielska czy jest możliwe i jakie są koszta ewentualnej przebudowy na europejską wersję po powrocie do kraju?.
Jak w temacie, w niedługim czasie szykuje się do kupna GT z silnikiem jtd 140/150km.
Na co zwrócić uwagę. A i ponieważ jest to wersja angielska czy jest możliwe i jakie są koszta ewentualnej przebudowy na europejską wersję po powrocie do kraju?.
GT ze 140sto konnym silnikiem? Nie słyszałem szczerze mówiąckolego temat był już dziesiątki razy na forum. Na pewno więcej cennych informacji znajdziesz w dziale "porady przy zakupie". Przeszukaj także ten dział, znajdziesz pokrewne tematy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia![]()
no dobra a jak to jest z przełożeniem kierownicy na lewą stronę? zarejestruję to później w Polsce?
myślę, że tak. Ludzie robią przecież takie eksperymenty. Ale na tym się nie znam
eksperymenty a wpis w dowodzie to co innego. Musi być wpis że auto ma homologacje na takie rzeczy
A nie ma zakładów, które udzielają homologacji?
ja pierwsze słyszę że zakład udziela homologację. Homologację daje producent auta i powinna być ona wbita w dowód
Nie wiem własnie, nigdy się nie interesowałem takimi sprawami, dlatego pytam![]()