-
Podkładka pod ramkę
Witam!
W mojej alfie (sprowadzona z Włoch) nie ma czarnej podkładki, do której przykręca się ramkę pod przednią tablicę rejestracyjną. Da się to gdzieś kupić, albo czymś zastąpić? Coś mi się wydaje, że ciężko będzie ramkę przykręcić bezpośrednio do karoserii...
Pozdrawiam
-
Popraw jeśli się mylę... W 147 tablica jest z przodu po lewej na zderzaku? Przecież to plastik...
-
Owszem, ale w tym miejscu jest dość mocne zaokrąglenie i nie wiem jak to się będzie trzymać.
-
Zamocuj tablicę bez ramki. Dopasuje się do krzywizny...
-
-
Zawsze przychodzi z pomocą całkiem niedrogie allegro http://moto.allegro.pl/podkladka-pod...532934042.html i masz seryjną podkładkę :) W razie niedostępności na alledrogo szukaj części w bazarze - takie drobiazgi na pewno znajdziesz.
- - - Updated - - -
Dopiero po odświeżeniu strony zobaczyłem wcześniejszą podpowiedź, której wcześniej nie było także sorki za powtórzenie
PS: przynajmniej wybrałem najtańszą z dostępnych :P
-
Dziękuję za odpowiedzi :) Udało mi się zamocować ramki klubowe, ale podkładkę za jakiś czas i tak kupię. Fotki za jakiś czas w moim temacie.
Pozdrawiam
-
Odgrzeję kotleta, czy ktoś wie czy taka podkładka pasuje do zderzaka z GTA ?
bo jak patrzę po eperze to do wzystkich zderzaków te podkładki są a do GTA nie.... :(
w