Pewnie ktoś z Was już je stosował jakie sa wasze opinie ? zakładaliście azotowane zawory od nich ? :)
Printable View
Pewnie ktoś z Was już je stosował jakie sa wasze opinie ? zakładaliście azotowane zawory od nich ? :)
Paradowscy to jedna z najstarszych polskich firm produkująca zawory,nawet nie wiem czy tak naprawdę nie jedyna mają wszystkie certyfikaty jakościowe i materiałowe porównywalna jakość do włoskiej "frecii" moim zdaniem możesz montować śmiało.
Chce sobie zamówić u nich większe zawory ssące do Busso :) powiedzieli mi po 55zł sztuka i chyba plus 3 zł do każdego azotowanego zaworu.
Masz u nich gwarancję,i co najważniejsze wspierasz naszych producentów,moim zdaniem zamawiaj montuj ciesz się jazdą.
- - - Updated - - -
Tylko oczywiście dobrze zrób gniazda i póżniej dotrzyj odpowiednio zawory.
No wiesz że kobieta to nie może się znać? A tak naprawdę to siedzę w motoryzacji poczekaj niech policzę od 1996 roku i co nieco już na ten temat wiem oczywiście na pewno nie wszystko ale dużo.
Sorki nie mówie że nie może się znać ale to raczej żadkość.
A jest gdzieś fotka Twojej 164? Bo to piękny wózek i przyjemnie popatrzeć na takie cacko.
A i moje maleństwo pozdrawia starszą siostrę.
Dorabiałem u nich zawory ssące do turbo benzyny i wszystko było OK
Mam fotki oczywiście muszę je wreście wrzucić,a bella 166 marzy mi się taka po FL,piękna jest.
W przypadku wydechowych zaworów od Paradowskich pamiętajcie o jednym, są to lite/pełne zawory bez sodu na styku trzonka z grzybkiem, co robi sód w zaworze tłumaczył nie będę, ogarnięci wiedzą. Do dupowozu zamienniki Paradowskich są jak najbardziej OK, do mocno wysilonej turbobenzyny nie włożyłbym ich wydechowych zaworów.