Zakładał któryś z kolegów poliuretany do zamiennika wahacza górnego Vema? Czy jest różnica w rozmiarze tulei metalowo-gumowych zamiennika i oryginału? Czy są takie same bo już nie wiem... pozdrawiam
Printable View
Zakładał któryś z kolegów poliuretany do zamiennika wahacza górnego Vema? Czy jest różnica w rozmiarze tulei metalowo-gumowych zamiennika i oryginału? Czy są takie same bo już nie wiem... pozdrawiam
Jak sprzedaję tuleje wahacza górnego to nigdy nie pytam jaki ma ktoś wahacz i nie mialem przypadku żeby nie pasowały, myślę więc że wszystkie zamienniki i oryginały mają ten sam rozmiar.
To radze użyć opcji szukaj albo najprościej będzie zmierzyć średnice owych tulei. Dostawców tulei poliuretanowych jest już trochę na rynku, więc pytanie jest zadane bezsensownie ... bo co z czym porównywać
Gepard: dzięki za odpowiedź, oto mi chodziło. producent sprzedaje pu do wahaczy oryginalnych, do zamienników nie gwarantuje, że pasują. odzi: znowu się mądrujesz, proszę, omijaj mnie szerokim łukiem, twoje schizofreniczne wywody mnie nie interesują.
próbuje tylko zachować poziom jaki ty zapoczątkowałeś ... i wspołczuje twojej fobi, życze Ci postępów w medycynie w tym świątecznym duchu
Z dolnymi wahaczami sa różnice w rozmiarach tulei ale tam PU raczej nikt nie wsadza.Góra bez problemu wszędzie to samo-ja od siebie mogę polecić MOOGa
raczej ciężko ci dotrzymać kroku bo nie zajarzyłeś o co mi chodzi (zresztą pewnie nie po raz ostatni)
czytaj ze zrozumieniem a nie same litery
już więcej nie musisz udowadniać swojego ograniczenia, starczy
proszę cię po raz kolejny: zresetuj sobie pamięć i zapomnij o mnie
reszcie kolegów dziękuję za pomoc
Jest jeden warunek takiej operacji-zdrowe sworznie :)
To prawda, ale nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem, że sworzeń górnego wahacza poleciał szybciej niż tuleje.
Co do zasadniczego pytania. Mam za sobą już kilka zestawów poliuretanów na górnych wahaczach w AR 156 i nigdy nie było problemów. Montowałem na ori jak i na zamiennikach. Zestawy zamawiałem ze strongflexu.