Zakładał któryś z kolegów poliuretany do zamiennika wahacza górnego Vema? Czy jest różnica w rozmiarze tulei metalowo-gumowych zamiennika i oryginału? Czy są takie same bo już nie wiem... pozdrawiam
Zakładał któryś z kolegów poliuretany do zamiennika wahacza górnego Vema? Czy jest różnica w rozmiarze tulei metalowo-gumowych zamiennika i oryginału? Czy są takie same bo już nie wiem... pozdrawiam
alfa romeo... upośledzony obiekt specjalnej troski
Jak sprzedaję tuleje wahacza górnego to nigdy nie pytam jaki ma ktoś wahacz i nie mialem przypadku żeby nie pasowały, myślę więc że wszystkie zamienniki i oryginały mają ten sam rozmiar.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
To radze użyć opcji szukaj albo najprościej będzie zmierzyć średnice owych tulei. Dostawców tulei poliuretanowych jest już trochę na rynku, więc pytanie jest zadane bezsensownie ... bo co z czym porównywać
Gepard: dzięki za odpowiedź, oto mi chodziło. producent sprzedaje pu do wahaczy oryginalnych, do zamienników nie gwarantuje, że pasują. odzi: znowu się mądrujesz, proszę, omijaj mnie szerokim łukiem, twoje schizofreniczne wywody mnie nie interesują.
próbuje tylko zachować poziom jaki ty zapoczątkowałeś ... i wspołczuje twojej fobi, życze Ci postępów w medycynie w tym świątecznym duchu
Z dolnymi wahaczami sa różnice w rozmiarach tulei ale tam PU raczej nikt nie wsadza.Góra bez problemu wszędzie to samo-ja od siebie mogę polecić MOOGa
raczej ciężko ci dotrzymać kroku bo nie zajarzyłeś o co mi chodzi (zresztą pewnie nie po raz ostatni)
czytaj ze zrozumieniem a nie same litery
już więcej nie musisz udowadniać swojego ograniczenia, starczy
proszę cię po raz kolejny: zresetuj sobie pamięć i zapomnij o mnie
reszcie kolegów dziękuję za pomoc
Jest jeden warunek takiej operacji-zdrowe sworznie![]()
To prawda, ale nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem, że sworzeń górnego wahacza poleciał szybciej niż tuleje.
Co do zasadniczego pytania. Mam za sobą już kilka zestawów poliuretanów na górnych wahaczach w AR 156 i nigdy nie było problemów. Montowałem na ori jak i na zamiennikach. Zestawy zamawiałem ze strongflexu.
Ostatnio edytowane przez jaruh ; 03-01-2013 o 17:22