witam,
czy może ktoś polecić jakiegoś ogarniętego elektryka, który w MiTo podłączy do oryginalnego radia wzmacniacz i suba
pzdr
marycha
Printable View
witam,
czy może ktoś polecić jakiegoś ogarniętego elektryka, który w MiTo podłączy do oryginalnego radia wzmacniacz i suba
pzdr
marycha
Hmm.. bez konwertera to choćby i był Bogiem elektryków to nie podepnie fabrycznego radia.. bo się nie da.. nie ma wyjść RCA.. a podpinanie poprzez konwerter to jakość będzie słaba.. albo fabryczne Bose wrzucić albo zmienić radio najpierw..
myślałem nad konwenterem
co do zmiany to jakoś mi nic nie podchodzi, oryginał się ładnie pasuje w tablicę, a przy innym widać będzie rzeźbę
Ja u siebie audio robię u nich i bardzo jestem zadowolony, więc polecam http://www.caraudiovideo.pl/
A ja co do caraudiovideo mam mieszane uczucia - człowiek (właściciel?) twierdził, że alfa subwoofera wbudowanego nie ma i nie może mieć, choć jak mu pokazałem iż pod tapicerką bagażnika jest, cóż miał zrobić - zdanie zmienił. Nie mógł także wcisnąć oryginalnego radia do deski i twierdził najpierw, że ktoś "podpiłowywał" plastiki, żeby stare nieoryginalne radio zmieścić - co też po chwili okazało się nieprawdą. I tak mi moje oryginalne wystaje nieco teraz cały czas - swoją drogą chętnie pojadę gdzie indziej, żeby swoim radiem i subwooferem (drugim, nie Bose) się zająć.