witam,
czy może ktoś polecić jakiegoś ogarniętego elektryka, który w MiTo podłączy do oryginalnego radia wzmacniacz i suba
pzdr
marycha
witam,
czy może ktoś polecić jakiegoś ogarniętego elektryka, który w MiTo podłączy do oryginalnego radia wzmacniacz i suba
pzdr
marycha
myślałem nad konwenterem
co do zmiany to jakoś mi nic nie podchodzi, oryginał się ładnie pasuje w tablicę, a przy innym widać będzie rzeźbę
Ja u siebie audio robię u nich i bardzo jestem zadowolony, więc polecam http://www.caraudiovideo.pl/
A ja co do caraudiovideo mam mieszane uczucia - człowiek (właściciel?) twierdził, że alfa subwoofera wbudowanego nie ma i nie może mieć, choć jak mu pokazałem iż pod tapicerką bagażnika jest, cóż miał zrobić - zdanie zmienił. Nie mógł także wcisnąć oryginalnego radia do deski i twierdził najpierw, że ktoś "podpiłowywał" plastiki, żeby stare nieoryginalne radio zmieścić - co też po chwili okazało się nieprawdą. I tak mi moje oryginalne wystaje nieco teraz cały czas - swoją drogą chętnie pojadę gdzie indziej, żeby swoim radiem i subwooferem (drugim, nie Bose) się zająć.