-
fiat ecu problem
witam
koledzy mam problem po podlaczeniu samochodu przez ten program do diagnostyki fiatecuscan 2.5 przestalo mi dziaac kilka modulow np czujnik deszczu , swiatel , sterowanie w kierownicy , czujniki cofania prosze was o rade dlaczego tak sie dzieje i czy teraz trzeba przeprowadzic adaptacje tych modulow
-
-
Zrób: Nadwozie -> Can Setup / Proxi Alignment Procedure
-
kolego i po tym wszystko mi wroci do normy powiedz jeszcze jak mam to zrobic wejsc w to i co dalej
-
Nie miga ci licznik przebiegu na desce czasem? Chyba powinien
Zakładka regulacje -> Procedura osiowania PROXI
-
nie akurat licznik mi nie mryga ale duzo zeczy nie dziala dlaczego tak sie stalo podiolem tylko kabel przez program fiat ecu 2.5 teraz mam wersje 3.3 bede probowal po polydniu
-
robilem tak jak pisale mam wersje 3.3 i nic dalej bez zmian dalej jest blad czujnika deszczu i swiatel
-
A możesz przybliżyć w jakich okolicznościach to siadło?
Kody błędów?
Rozumiem że wcześniej działało ?
- - - Updated - - -
W zakladce regulacje masz możliwość ręcznego włączania modułów.
-
kolego wczesniej dzialalo wszystko mialem tylko problem z poduszka bo sie swiecila kupilem kabel pobralem program fiatecuscan wersje 2.5 zrobilem skan pozniej odczyt bledow poduszki wchodzilem w rozne moduly po czym zobaczylem ze swieci mi blad od czujnika swiatel i deszczu nie dziala sterowanie w kierownicy czujniki cofania tyle co wiem pozniej pobralem wersje 3.3 zrobilem jak piszesz i dalej to nie dziala tak jak by nie widzial tych czujnikow prosze cie poradz cos bo juz mnie cos bierze
-
koledzy prosze was o pomoc