-
Wersja spotypack
Witam wszystkich, moja Alfa 156 jest w wersji sportpack niewatpliwie, posiada dokladki progowe, pomaranczowe zegary oraz wypustki w progach pod nakladkami, tylko irtuje mnie kolor podswietlenia panelu klimatyzacji? czy aby napewno ma byc zielony?
Prosze o podpowiedz, czy dostane gdziekolwiek panel z pomaranczowym podswietleniem?
Pozdrawiam Krzysiek;)
-
z tego co wiem to ma byc zielony, kazda tak miala, przynamniej ja tak mam i moj kolega ktroy tez ma sportpacka :)
-
Dokładnie tak było w tych samochodach, zegary były pomarańczowe, a przełączniki nawiewów zielone.
-
pamiętam, że ktoś na forum przerobił sobie całe podświetlenie w środku na bursztynowe - pamięta ktoś kto to był?
może jakiś poradnik jak wymienić każdą żarówkę?
-
-
A jak on zmienil podswietlenie tych liczb jak one sa na zielonej folii?:( pomozcie Koledzy, chce zeby wszystko bylo z jednej parafii:D pozdrawiam
-
Gdzieś na pewno to opisywał - musisz przetrzepać jego posty bo nie wiem czy on jeszcze zagląda na forum
- - - Updated - - -
chyba jednak pokręteł nie robił - tak przynajmniej wygląda na tych fotkach
strona 5
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._rogera-5.html
-
Bocian wlasnie przegladalem jego wszystkie posty i kurde nic nie ma napisane:( potrzebuje zmienic podswietlenie w tych pokretlach bo poprostu mnie to wkurza! Tu pomaranczowe radio czerwone(jeszcze) a tu zielone;/ wyglada to wrecz komicznie:(