Zgubiłem w lewej lampie jedną dysze spryskiwacza reflektora:( mam pytanie czy da rade dokupić samą dysze czy trzeba cały spryskiwacz? Wiecie może gdzie coś takiego kupić? A ha mam 156CW czy one będą takie same jak w 156?
Printable View
Zgubiłem w lewej lampie jedną dysze spryskiwacza reflektora:( mam pytanie czy da rade dokupić samą dysze czy trzeba cały spryskiwacz? Wiecie może gdzie coś takiego kupić? A ha mam 156CW czy one będą takie same jak w 156?
Wystarczy sama dysza tylko jak Ci ona wypadła jak jest zabezpieczona?
S3 mini wyklepało!
Nie mam właśnie pojęcia,jedna jest a po drugiej tylko dziura została.Nie wiesz gdzie taką dysze mogę kupić?
W ASO pakowane jako komplet na dwie strony auta. Cena ok 100. Nr kat 71737888
Nie wiem jak przed lift.
Po trzeba zdjąć zderzak, lub jedna osoba pryska a druga łapie, by się nie schowała. Działa na zasadzie ciśnienia, także po wymianie można ręką wsunąć.
semri gdzie dostać za taką cene jak piszesz? W aso Wrocław powiedzieli mi 160zł na jedną stronę+wysyłka 22zł.Dzwoniłem też do Bielska tam twierdzą że samej dyszy nie sprzedają,tylko w komplecie za jedyne 250zł. Chyba że do crosswagona są inne te dysze?
Zgubiłeś dyszę? wydaje mi się że mówisz o plastikowej zaślepce montowanej na spryskiwacz. Może stąd twoje problemy z dostaniem części?
Niedawno montowałem z obu stron - też na Crosswagonie. Jak już wcześniej napisano - wystarczy złapać spryskiwacz gdy ktoś pociągnie za dźwigienke spryskiwania. Montaż tego zajmuje 30 sekund.