Zgubiłem w lewej lampie jedną dysze spryskiwacza reflektoramam pytanie czy da rade dokupić samą dysze czy trzeba cały spryskiwacz? Wiecie może gdzie coś takiego kupić? A ha mam 156CW czy one będą takie same jak w 156?
Zgubiłem w lewej lampie jedną dysze spryskiwacza reflektoramam pytanie czy da rade dokupić samą dysze czy trzeba cały spryskiwacz? Wiecie może gdzie coś takiego kupić? A ha mam 156CW czy one będą takie same jak w 156?
Wystarczy sama dysza tylko jak Ci ona wypadła jak jest zabezpieczona?
S3 mini wyklepało!
Nie mam właśnie pojęcia,jedna jest a po drugiej tylko dziura została.Nie wiesz gdzie taką dysze mogę kupić?
W ASO pakowane jako komplet na dwie strony auta. Cena ok 100. Nr kat 71737888
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Nie wiem jak przed lift.
Po trzeba zdjąć zderzak, lub jedna osoba pryska a druga łapie, by się nie schowała. Działa na zasadzie ciśnienia, także po wymianie można ręką wsunąć.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
semri gdzie dostać za taką cene jak piszesz? W aso Wrocław powiedzieli mi 160zł na jedną stronę+wysyłka 22zł.Dzwoniłem też do Bielska tam twierdzą że samej dyszy nie sprzedają,tylko w komplecie za jedyne 250zł. Chyba że do crosswagona są inne te dysze?
Zgubiłeś dyszę? wydaje mi się że mówisz o plastikowej zaślepce montowanej na spryskiwacz. Może stąd twoje problemy z dostaniem części?
Niedawno montowałem z obu stron - też na Crosswagonie. Jak już wcześniej napisano - wystarczy złapać spryskiwacz gdy ktoś pociągnie za dźwigienke spryskiwania. Montaż tego zajmuje 30 sekund.