wlasnie zakupilem piekne asymetryczne kumho do 146 i sie zastanawiam czy juz zakladac czy poczekac... jak co roku nachodzi mysl, a moze nie bedą potrzebne :)
ktos sie juz pospieszył??
Printable View
wlasnie zakupilem piekne asymetryczne kumho do 146 i sie zastanawiam czy juz zakladac czy poczekac... jak co roku nachodzi mysl, a moze nie bedą potrzebne :)
ktos sie juz pospieszył??
kolego ja juz od jakichs 2 tygodni pomykam na zimowych kleberach :lol:
ja tydzień śmigam na zimowych Continental
Ja jutro zakladam swoje troche juz wysluzone Debica frigo directional :D
Jedyny minus to to ze alfka na stalowkach stanie :(
Ja w tym roku idealnie trafiłam,
wymieniłam opony a w nocy spadł pierwszy śnieg - co prawda do rana stopniał, ale wyczucie się liczy.
Ja juz po pierwszym śniegu :) Kupiłem marki Fate 205/55r16 argentyńskie z fabryki continentala. Myśle ,że są całkiem niezłe, ciche i dobrze trzymają na mokrym. W kopnym śniegu jeszcze nie testowałem. Zdażyłem przed kolejkami w ostatniej chwili :)
A my z Alfą dopiero jutro wskakujemy w zimowe obuwie :)
Ja rówież już na zimówkach. :) Z kilku względów - 1. Nie wiem kiedy następnym razem będę w domu, żeby móc je wymienic; 2. Moje letnie się skończyły między innymi po jazdach na lotnisku w Rudnikach na zlocie. ;)
Widać nie jestem ostatni, który jeszce zimówek nie założył, mam dylemat. Śnieg jeszce nie popadał u nas w tym roku, jedynie deszcz ciągle leje. Założe jak spadnie 1 śnieg, niby klimat się ociepla i ma nie być już zimy.
Ja juz od ponad tygodnia w zimowym obuwiu.
kto nie zalozyl, biegiem do wulkanizacji, poki nie maja kolejek.
Ze 2 lata temu tak wyczekiwalem, po czym spedzilem pol soboty w kolejce. A w tym roku - pol godzinki i oba autka obute :)