wlasnie zakupilem piekne asymetryczne kumho do 146 i sie zastanawiam czy juz zakladac czy poczekac... jak co roku nachodzi mysl, a moze nie bedą potrzebne![]()
ktos sie juz pospieszył??
wlasnie zakupilem piekne asymetryczne kumho do 146 i sie zastanawiam czy juz zakladac czy poczekac... jak co roku nachodzi mysl, a moze nie bedą potrzebne![]()
ktos sie juz pospieszył??
kolego ja juz od jakichs 2 tygodni pomykam na zimowych kleberach![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
ja tydzień śmigam na zimowych Continental
Ja jutro zakladam swoje troche juz wysluzone Debica frigo directional![]()
Jedyny minus to to ze alfka na stalowkach stanie![]()
Ja w tym roku idealnie trafiłam,
wymieniłam opony a w nocy spadł pierwszy śnieg - co prawda do rana stopniał, ale wyczucie się liczy.
Ja juz po pierwszym śnieguKupiłem marki Fate 205/55r16 argentyńskie z fabryki continentala. Myśle ,że są całkiem niezłe, ciche i dobrze trzymają na mokrym. W kopnym śniegu jeszcze nie testowałem. Zdażyłem przed kolejkami w ostatniej chwili
![]()
A my z Alfą dopiero jutro wskakujemy w zimowe obuwie![]()
Ja rówież już na zimówkach.Z kilku względów - 1. Nie wiem kiedy następnym razem będę w domu, żeby móc je wymienic; 2. Moje letnie się skończyły między innymi po jazdach na lotnisku w Rudnikach na zlocie.
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Widać nie jestem ostatni, który jeszce zimówek nie założył, mam dylemat. Śnieg jeszce nie popadał u nas w tym roku, jedynie deszcz ciągle leje. Założe jak spadnie 1 śnieg, niby klimat się ociepla i ma nie być już zimy.
Ja juz od ponad tygodnia w zimowym obuwiu.
kto nie zalozyl, biegiem do wulkanizacji, poki nie maja kolejek.
Ze 2 lata temu tak wyczekiwalem, po czym spedzilem pol soboty w kolejce. A w tym roku - pol godzinki i oba autka obute![]()