Witam.
Tak jak w temacie. Posiada ktoś dokładne informacje na temat plecionki wydechu?
Średnica, długość...
Można założyć uniwersalną tyle że dopasowaną?
Pozdrawiam.
Printable View
Witam.
Tak jak w temacie. Posiada ktoś dokładne informacje na temat plecionki wydechu?
Średnica, długość...
Można założyć uniwersalną tyle że dopasowaną?
Pozdrawiam.
mozna zalozyc uniwersalna, sam taka zakladalem i spisuje sie bardzo dobrze.
z doswiadczenia doradze ze lepiej jest wspawac niz zakladac te sciskane na obejmy bo efekt mizerny a miejsca malo i ciezko to zrobic,
najszybciej jest sciagnac rury od katalizatora i od silnika wspawac i zalozyc.
sciagnij kup na wymiar wspawaj i bedze wszystko elegancko
Aż tak droga plecionka do twojego modelu nie jest wiec nie kombinuj za dużo, kup tą własciwą i po sprawie. 100-150zł i załatwione.
jedź do kolesi od wydechów to jest element uniwersalny kwestia czy koleś dobrze spawa, przed spawaniem niech wykręcą sondy.
Warto czasem wybrać się do fachowców :) sam się dziwię że to piszę ale z wydechem chyba warto. Koleś zrobi taką wstawkę w 20min i to na pacjencie bez zrzucania wydechu. W szoku byłem. Miał faję migomatu tak zagiętą że wystarczyło opuścić wydech z wieszaków i obleciał dwie spoinki w około bez zająknięcia :) a kosztowało mnie to kilka dyszek.
Wymieniłem od razu i tą która nie furczała. Rzeczywiście wystarczył migomat i sprawna ręka. Całkowity koszt z dwiema plecionkami i spawaniem to 150zł. Temat zamknięty. Dziękuje i pozdrawiam.
- - - Updated - - -
Wymieniłem od razu i tą która nie furczała. Rzeczywiście wystarczył migomat i sprawna ręka. Całkowity koszt z dwiema plecionkami i spawaniem to 150zł. Temat zamknięty. Dziękuje i pozdrawiam.