Witam.
Tak jak w temacie. Posiada ktoś dokładne informacje na temat plecionki wydechu?
Średnica, długość...
Można założyć uniwersalną tyle że dopasowaną?
Pozdrawiam.
Witam.
Tak jak w temacie. Posiada ktoś dokładne informacje na temat plecionki wydechu?
Średnica, długość...
Można założyć uniwersalną tyle że dopasowaną?
Pozdrawiam.
mozna zalozyc uniwersalna, sam taka zakladalem i spisuje sie bardzo dobrze.
z doswiadczenia doradze ze lepiej jest wspawac niz zakladac te sciskane na obejmy bo efekt mizerny a miejsca malo i ciezko to zrobic,
najszybciej jest sciagnac rury od katalizatora i od silnika wspawac i zalozyc.
sciagnij kup na wymiar wspawaj i bedze wszystko elegancko
Aż tak droga plecionka do twojego modelu nie jest wiec nie kombinuj za dużo, kup tą własciwą i po sprawie. 100-150zł i załatwione.
jedź do kolesi od wydechów to jest element uniwersalny kwestia czy koleś dobrze spawa, przed spawaniem niech wykręcą sondy.
Warto czasem wybrać się do fachowcówsam się dziwię że to piszę ale z wydechem chyba warto. Koleś zrobi taką wstawkę w 20min i to na pacjencie bez zrzucania wydechu. W szoku byłem. Miał faję migomatu tak zagiętą że wystarczyło opuścić wydech z wieszaków i obleciał dwie spoinki w około bez zająknięcia
a kosztowało mnie to kilka dyszek.
Wymieniłem od razu i tą która nie furczała. Rzeczywiście wystarczył migomat i sprawna ręka. Całkowity koszt z dwiema plecionkami i spawaniem to 150zł. Temat zamknięty. Dziękuje i pozdrawiam.
- - - Updated - - -
Wymieniłem od razu i tą która nie furczała. Rzeczywiście wystarczył migomat i sprawna ręka. Całkowity koszt z dwiema plecionkami i spawaniem to 150zł. Temat zamknięty. Dziękuje i pozdrawiam.