A gdzie takiej gumy szukać? bo wszedzie co pytałem mają tylko całość...
Printable View
A gdzie takiej gumy szukać? bo wszedzie co pytałem mają tylko całość...
trzeba sprawdzić wymiary ale wydaje się że, jest identyczna.
np. tu: http://allegro.pl/wtyczka-fajka-swie...807572249.html
Są takie same do wszystkich cewek bo kupywałem ostatnio do ts i na opakowaniu były wypisane wszystkie modele silników po 2000r. Ja kupywałem ngk za 600zł z przesyłką w komplecie ; fajki, przewody wn , świece
wysłano z domowego telefona
Ale tu chyba mowa o V6 Krisa???
Tak wiem.ale gdy ja kupywałem do ts 2,0 to w specyfikacji fajek było że też do v6
wysłano z domowego telefona
Oczywiście rozbierałem juz cewke od Fiata R5 i od BMW i od naszych V6 i niestety ale u nas jest inne łączenie fajki, cewka w naszych V6 ma wtyk męski a fajka żeński a do fiata czy bmw fajka ma wtyk męski i nijak sie tego nie połączy :(
kotulsky jak mozesz to sprawdz jak jest w TSie po zdjeciu fajki jakie jest połączenie
Dzisiaj Alfa napędziła mi stracha. Lecę sobie spokojnie na 6tce, dolatuję do kilku ciężarówek, redukcja na 3kę i gaz w podłogę. Na wysokości 2 ciężarówki z 3 silnik dosłownie jakby na ułamek sekundy zgasł i zaświeciła się kontrolka silnika po czym jakby straciła sporo mocy.
Po podpięciu pod kompa - błąd przepływki P0100. Na odpalonym ciepłym silniku przepływka pokazuje wartość 1,7kg bez jakiejkolwiek zmiany przy naciśnięciu pedału gazu.
Znalazłem nową oryginalną o numerze 0280217531 za ponad 500zł, ale nie podają że pasuje do 3.2. Ma ktoś jakąś radę, żeby zrobić taniej i dobrze? Czytałem o podmianie wkładów z TS, ale czy będzie działać z 3.2? Pozdrawiam
Dokładnie. Wkładkę przełożysz. Najtańsza jest z corsy C jak dobrze pamiętam :sarcastic: bo w bravolocie mi z pół roku temu padła. A że identyko jest w 166 to na kilka dni przełożyłem aż mi doszła nowa :D