Super to mało powiedziane ;)
Printable View
Coś w tym jest.Było zajebiście.Nie byda wyliczoł komu,za co dziękuja bo to bydzie kajs ze 30 osób,a jo z roboty zech przyszoł i zmęczony żech jest.Wyjątek robia dla robaka-za emocje na torze i za to ,że sie na mnie nie wqrwił jak mi sie prawo z lewem pomyliło.No i dla Katki i kaski robakowej :* .Gratki dla organizatorów-zlot sie udoł fest.Ida spac.nara.
Wielkie dzięki za zlot, było super, w przyszłym roku jak mała
podrośnie koniecznie postaram się być dłużej niż jeden dzień :)
Ja wam również dziękuję za kilka miłych pogawędek na temat alfy i nie tylko, jak również "douczenie" mnie z wiedzy technicznej przez Ciebie samul :)
Pozdrawiam :D
I Dziękuję Piotrixx'owi za to że dał mi nagrodę za wygrany konkurs która bardziej mnie uszczęśliwiła niż jakiś program :D:D
POZDRO
To może i ja coś napiszę. Był to mój pierwszy zlot alfaholików, jestem początkującym, moja przygoda z alfą niedawno się zaczęła, ale bywałem na różnych innych zlotach, więc mam porównanie.
Na początek wielkie podziękowania i duży szacun dla organizatorów, kupa dobrej roboty!!! Dziękuję ekipie goroli i ze ślunska oraz moim obecnym ziomalom za towarzystwo, każdy wie o kogo chodzi. Dziękuję sąsiadom dzięki, którym wyspałem się w Alfie, hihihi, Bocianowi za fajki, sorki dla Rufiego za niedopieczony boczek, hihi, ja też nie dałem mu rady.
A teraz parę słów krytyki. Rozmawialiśmy z wieloma osobami i potwierdzały to co teraz napiszę, aż dziw, że nikt tego nie wspomniał i nie zrozumcie mnie źle nie mam o to pretensji do organizatorów ( równe chopoki ). Chodzi o pokoje..., ja rozumię, że tanio bo tak było, ale warunki skandal!!! Spacerujące myszy, które spenetrowały wszystkie bagaże, śmierdząca i wilgotna pościel, łazienka pełna robactwa itp. To są uwagi do właścicieli ośrodka może warto je przekazać. Dużo osób się ze mną zgodziło, że wolałby dopłacić z 50 zeta od osoby, aby spać w lepszych warunkach...
Rakietowa - super imprezka, pierwszy raz byłem na torze, kapitalna sprawa!!! i wszystko było by oki, gdyby jakiś barani łeb umiał ustawić samochody do zdjęcia. uwierzcie mi , że się tak wku..łem, że stanąłem na samym końcu i miałem to w życi.
Ale ogólnie jestem bardzo zadowolony i bardzo wszystkim wielkie dzięki i tym, których poznałem i tych, z którymi nie miałem możliwości pogadać. Niech żyją ALFIŚCI !!!!
zwalniać się nie trzeba - wystarczy urlop :D
albo praca w weekend za wolne w innym dniu - jak tak zrobiłem dla wolnego piątku ;)
drobiazdzek - co fakt to fakt, do tej wilgoci pewnie dołożyły się jeszcze opady nocne ale ciężko znaleźć miejsce w którym jednocześnie może nocować około setka ludzi , do tego w miarę tanio i to w okolicy dużego miasta jakim na pewno jest WRC , no i z mozliwością wieczornego ogniska ( np hotele tego raczej nie mają ), z możliwością zaparkowania autka pod oknami itp
aha - no i z boiskiem co bym meczyka wygrał ( kolejny musi być z nagrodami !!! )
może gdyby nie te deszcze wilgoci by nie było
ale ważne że mimo niedociągnięć właścicieli ośrodka jesteś zadowolony z całości
i zapytam tak - pojechałbyś raz jeszcze ??
i mam nadzieję , że niektórzy nie potraktują cię tak jak mnie po poprzednim zlocie :D co do którego miałem uwagi :)
ale teraz to się z tego raczej śmiejemy ( My- w sensie ci którzy dali sobie wytłumaczyć o co chodziło )
przy okazji - slip - to nie ja umożliwiłem ci zmianę opinii o mnie , to ten zlot to zrobił bo ja się nie zmieniłem
dzięki ;)
na kolejnym też mogę smażyć :cool: razem z tobą
i ciiiiiiii........ z tymi pośladkami :D
na koniec mam dwie prośby:
1. ja chcę kolejny zlot !
2. kiełbaski dla organizatorów dla wszystkich !! :D:D:D:D:D
joke