Niezłe, przyjechałbym dla samej żaglówki :D ale niestety w tym terminie będę już na innym zlocie :P ale przydały by się koszta tak dla pozostałych.
Printable View
Niezłe, przyjechałbym dla samej żaglówki :D ale niestety w tym terminie będę już na innym zlocie :P ale przydały by się koszta tak dla pozostałych.
Może nawet swoją przyjechać. Chętnie bym oko zawiesił, fajne są lancie. Na czwarte auto może właśnie lancię sobie sprawię :D
Jasne ze tak
Jak będzie Brera i żona będzie się mogła nią przejechać to na chwilę mogę wpaść :D Bo z tego co widzę spotkania nie kolidują ze sobą.
Jeżeli chodzi o koszta to w tej chwili zakładam 20zł od samochodu. Jeżeli będzie więcej zdecydowanych , założę osobny temat z dokładnym opisem , fotkami miejsca spotkania i atrakcji oraz listą obecności.
Niestety gdyby była brera to moja żona by nią jeździła :D heheheh ale będzie mnóstwo innych alf. W ubiegłym roku żonka poszalała giuliettą i była usatysfakcjonowana. Przyjedź na nocleg bo najlepsza integracja jest wieczorem i nie mam tu na myśli napoi tylko można spokojnie pogadać, wyluzować. A ciągu dnia to objazdówka.
grodek fajny pomysł z tą integracją nad jeziorem. Miejscówka jest super no i będą dodatkowe atrakcje. Je chętnie pojawiłbym się na takim zlocie. Najlepiej załóż nowy temat bo tytuł tego tematu może być mylący. Tam podaj wszystkie szczegóły odnośnie zlotu i koszta.
no to ok.... ja się pisze na spota na 24 czerwiec :)
Sie pisze oczywiscie.
Odnośnik do spotkania w Rybniku ---> http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post892511